Facebook Pixel "Έρχεται ο Κάρμο και υπογράφει στον Ολυμπιακό" - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - Deal για... 15 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 17:29:00

"Έρχεται ο Κάρμο και υπογράφει στον Ολυμπιακό" - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - Deal για... 15 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
"Έρχεται ο Κάρμο και υπογράφει στον Ολυμπιακό" - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - Deal για... 15 εκατ. ευρώ!

Πορτογαλικά ρεπορτάζ παρουσιάζουν τον διεθνή αμυντικό ως "κλεισμένο" από τους Ερυθρολεύκους και αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Πόρτο.
 

Ολυμπιακός: Η πορτογαλική "O Jogo" αναφέρει πως η Πόρτο τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη (17/1) προκειμένου να υπογράψει.

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τα επιμέρους στοιχεία της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, που θα φέρει τον Πορτογάλο αμυντικό στο Λιμάνι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το ενοίκιο που θα πληρώσουν οι Ερυθρόλευκοι ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού, η οψιόν αγοράς (μη υποχρεωτική) θα είναι στα 15 εκατ. ευρώ ενώ θα καλυφθεί και το συμβόλαιό του από τον Ολυμπιακό.

Η οψιόν αγοράς των 15 εκατομμυρίων είναι τεράστιο ποσό για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportdog, που ανέφερε εξ' αρχής ότι ο Κάρμο πολύ δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επένδυση Μαρινάκη, αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης - "Απάντηση" σε ΑΕΚ, ΠΑΟ - Θέλει τελικό Ch. League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags