Facebook Pixel ΑΕΚ: "Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Γκαρσία, αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ" - Τι γίνει με εξτρέμ, μπακ και κίπερ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 15:12:00

"Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Γκαρσία, αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ" - Τι γίνεται με εξτρέμ, μπακ και κίπερ

Sportdog Team
"Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Γκαρσία, αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ" - Τι γίνεται με εξτρέμ, μπακ και κίπερ

Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο και οι μεταγραφικές εξελίξεις

Επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Λιβάι Γκαρσία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή είναι ο Στίβεν Τσούμπερ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος μετά την αλλαγή προπονητή έχει κόψει βαθμούς από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και είναι σε πολύ καλή φόρμα. Η ΑΕΚ έρχεται από ένα παιχνίδι που της άφησε απογοήτευση και κούρασε την ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό αν καταφέρει να νικήσει, γιατί μετά έχει δύο ματς εντός και μπορεί να το εκμεταλλευτεί σε σχέση με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που παίζουν την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα», ανέφερε.

«Ο Γκαρσία θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει. Βλέπω πιο πιθανό να είναι βασικός σέντερ φορ ο Τσούμπερ, με βάση την εικόνα του Πόνσε, ενώ ο Φαν Βέερτ δεν ξεκινά συχνά βασικός. Αν είναι διαθέσιμος ο Ελίασον πιστεύω πως θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ στην άλλη πλευρά λογικά θα δούμε πάλι τον Γκατσίνοβιτς. Ίσως σε αυτή τη θέση να είναι περισσότερο αναγκαίο να ενισχυθεί η ΑΕΚ και από τα μπακ. Στα πλάγια μπακ μάλλον πάλι θα δούμε βασικούς τον Ρότα και τον Σιντιμπέ», πρόσθεσε.

Τέλος, στα μεταγραφικά ανέφερε πως «… δεν περιμένουμε κάτι να γίνει άμεσα. Για αριστερό μπακ όλα δείχνουν πως θα πάμε για το καλοκαίρι, όπως και με τερματοφύλακα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags