Facebook Pixel Τσακίρης: ’’Θα διαγράψει μία από τις γκέλες η ΑΕΚ στο Περιστέρι, αν...’’ - ’’Αιχμηρό’’ σχόλιο για Πόνσε! (Aud)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 17:38:00

Τσακίρης: ’’Θα διαγράψει μία από τις γκέλες η ΑΕΚ στο Περιστέρι, αν...’’ - ’’Αιχμηρό’’ σχόλιο για Πόνσε! (Aud)

Sportdog Team
Τσακίρης: ’’Θα διαγράψει μία από τις γκέλες η ΑΕΚ στο Περιστέρι, αν...’’ - ’’Αιχμηρό’’ σχόλιο για Πόνσε! (Aud)

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ μίλησε για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο και σχολίασε την κατάσταση του Εζεκιέλ Πόνσε.

Ο Γιώργος Τσακίρης έδωσε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και στάθηκε στη δυσκολία του επικείμενου αγώνα της Ένωσης με τον Ατρόμητο, ενώ έδωσε και ειδήσεις σε σχέση με το απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω κόπωσης από τα 120 λεπτά με τον Άρη. Ουσιαστικά η ΑΕΚ πρέπει να διαχειριστεί την πρώτη αποτυχία επί Ματίας Αλμέιδα, αποτυχία σε ουσία και αποτέλεσμα, όχι σε εικόνα. Είναι σημαντικό ματς στην οικονομία της βαθμολογίας, μια έδρα που έχασε ο Παναθηναϊκός και αν περάσει θα διαγράψει μία από τις γκέλες που έκανε νωρίτερα στο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντά με μεταγραφή η ΑΕΚ μετά τον Άρη - Το πήρε απόφαση ο Μανωλάς - Δεξί μπακ και Δαρέλας στον ΠΑΟΚ!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, τόνισε: «Έχει ζητηματάκια, ο Λιβάι Γκαρσία θα προστατευτεί από το χτύπημα που είχε δεχτεί. Κάτι που δείχνει ότι έχει προβάδισμα να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αν αναλογιστεί κανείς και την εικόνα του Πόνσε. Δεν ξέρουμε και τις μετρήσεις του κάθε ποδοσφαιριστή, βέβαια. Είναι έτοιμος ο Κάλενς, ο Μήτογλου έχει πάει εξαιρετικά όποτε έχει παίξει, είναι πολύ συγκεντρωμένος ως ποδοσφαιριστής. Ρότα ή Πήλιος αριστερά, μάλλον ο πρώτος θα ξεκινήσει και δεξιά ο Σιντιμπέ».

Το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags