Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο… αποτυχημένος του Ολυμπιακού χαλάει μεγάλο deal του ΠΑΟΚ - Έλληνας στη "μαύρη λίστα" του Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 18:05:00

Ο… αποτυχημένος του Ολυμπιακού χαλάει μεγάλο deal του ΠΑΟΚ - Έλληνας στη "μαύρη λίστα" του Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο… αποτυχημένος του Ολυμπιακού χαλάει μεγάλο deal του ΠΑΟΚ - Έλληνας στη "μαύρη λίστα" του Λουτσέσκου!

Οι τρεις προτάσεις στην Τούμπα και ο Παναθηναϊκός του Τερίμ. Πώς εμπλέκεται μεταγραφικά με τον Δικέφαλο ένας πρώην άσος των Πειραιωτών, που δεν προλάβαμε να δούμε με τα ερυθρόλευκα; Ποιος είναι ο στόπερ-έκπληξη που εξετάζουν στο Λιμάνι και τα χρήματα για τη μεταγραφή του... 

Σηκώνεις το τηλέφωνο για τον Μπακασέτα και μαθαίνεις για τον Τερίμ και τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Βγαίνει στη γύρα για τον Κουλιεράκη και τις τρεις προτάσεις από την Άιντραχτ Φρανκφούρτη που απορρίφθηκαν από τον ΠΑΟΚ για την παραχώρησή του, και φτάνει στα αυτιά σου η πληροφορία για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που του τρώει τη θέση, αλλά και τον ποδοσφαιριστή που δεν… γουστάρει ο Λουτσέσκου στον Δικέφαλο.

ΤΕΡΙΜ: Ακόμα δεν έχουμε δει τον Παναθηναϊκό του Τούρκου προπονητή. Με τις αγωνιστικές πινελιές/αλλαγές που θέλει να βάλει. Αυτό που έχει κάνει ο Φατίχ, μέχρι στιγμής, είναι η ηρεμία που έχει φέρει στις προπονήσεις! Γιατί με τον Γιοβάνοβιτς η κατάσταση δεν ήταν έτσι. Η ομάδα είναι πιο ήρεμη και σε αυτό, προφανώς, βοήθησαν και τα ματς χωρίς κόσμο στην αρχή τής θητείας του Τερίμ. Από εδώ και μετά θα δούμε αυτό που λέμε την "ομάδα Τερίμ". Γιατί το πρώτο διάστημα αυτό που έκανε ο πεπειραμένος κόουτς, ήταν να ηρεμήσει την ομάδα σε προπονήσεις και αγώνες. Αυτό που δεν είχε κάνει, δηλαδή, ο Ιβάν...

ΕΡΝΑΝΤΕΖ: Η περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντεζ απασχολεί τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2023, με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει στη λίστα του το όνομά του και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Οι Πειραιώτες είχαν δώσει, τότε, 3 εκατ. ευρώ, τα οποία είχαν απορριφθεί. Τώρα οι Ερυθρόλευκοι δίνουν 3,5, αλλά ξανά η Σαν Λορέντζο ζητάει 4 εκατ. ευρώ. "Μικρή η διαφορά", υποστηρίζουν ορισμένοι και περιμένουν να βρεθεί η χρυσή τομή. Καθόλου μικρή, λέμε εμείς, γιατί η ομάδα του συζητάει για την παραχώρηση του 80% των δικαιωμάτων του. Και είναι εντελώς διαφορετικό να δώσεις 3, άντε 3,5 εκατ. ευρώ, για το 100% ενός ποδοσφαιριστή, και εντελώς άλλο πράγμα να δίνεις 4 εκατ. ευρώ για το 80%!

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ: Γράφτηκε ότι η Άιντραχτ έκανε τρεις προτάσεις, τις οποίες απέρριψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λίγο καιρό πριν είχε γραφτεί ότι και η Μίλαν είχε βρεθεί στην πόρτα του Δικέφαλου με 5 εκατ. ευρώ. Αυτό που μάθαμε εμείς, πάντως, είναι ότι η Μίλαν εξετάζει και την περίπτωση του Σαμ Μποκέμα, της Μπολόνια, αλλά και του Λόιντ Κέλι της Μπόρνμουθ. Αντιστοιχα, πάντως, και οι Γερμανοί πλην Κουλιεράκη έχουν στη λίστα τους τον Κινκουέ της Χάβρης, που μέχρι τον Γενάρη του 2023 ήταν στον Ολυμπιακό β΄!

ΠΑΟΚ: Μια και γίνεται κουβέντα για τους Θεσσαλονικείς, να πούμε κι ένα τελευταίο: Υπάρχει παίκτης τού Δικέφαλου τον οποίο δεν γουστάρει καθόλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Για αυτό και τον έδιωξε από την ομάδα, αν και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν εξαιρετικός. Το όνομά του; Λευτέρης Λύρατζης.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντά με μεταγραφή η ΑΕΚ μετά τον Άρη - Το πήρε απόφαση ο Μανωλάς - Δεξί μπακ και Δαρέλας στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags