Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέος... Μπακασέτας στον ΠΑΟ - Φέρνει και 2ο Έλληνα της ΑΕΚ ο Αλαφούζος - Αποφάσισε η Νόριτς για Γιαννούλη
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-20 12:30:00

Νέος... Μπακασέτας στον ΠΑΟ - Φέρνει και 2ο Έλληνα της ΑΕΚ ο Αλαφούζος - Αποφάσισε η Νόριτς για Γιαννούλη!

του Νίκου Στεργίου

Διπλό χτύπημα με παίκτες της Εθνικής κυνηγάει το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι ψάχνουν στην αγορά για να αποκτήσουν τερματοφύλακα από τώρα για το καλοκαίρι, ενώ εξελίξεις υπάρχουν και τον αριστερό μπακ που αγωνίζεται στην Αγγλία και απασχολεί και την Ένωση...

Η μεταγραφή του Μπακασέτα "έσκασε" και προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αποδείχθηκε πως ήταν... μόνο η αρχή, αφού λίγο αργότερα οι φίλοι της ομάδας πληροφορήθηκαν τις νέες κινήσεις με Ντραγκόφσκι και Ούγκο.

Η περίπτωση του Πολωνού γκολκίπερ παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού. Κάτι που σημαίνει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί να ασχολείται ξανά με το ζήτημα του τερματοφύλακα, αφού θα πρέπει είτε να αγοράσει τον Ντραγκόφσκι είτε να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Στη μανατζερική πιάτσα συζητιέται έντονα πως οι Πράσινοι έχουν σχεδιάσει από τώρα την επόμενη κίνησή τους... αλά Μπακασέτα, βάζοντας στο στόχαστρο εν όψει καλοκαιριού τον Βασίλη Μπάρκα!

Ο πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού ήταν να βρεθεί τώρα ένας έμπειρος τερματοφύλακας (εξ' ου και η λύση του Ντραγκόφσκι) ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μπρινιόλι και να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες της ομάδας για την κατάκτηση των φετινών εγχώριων τίτλων. Μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με όσα ακούγονται,  το Τριφύλλι εξετάζει σοβαρά την προοπτική επαναπατρισμού του Μπάρκα, που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Ουτρέχτη, προκειμένου να στηριχθεί σε αυτόν για τα επόμενα χρόνια.
 
Άλλωστε είναι εμφανής πλέον η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας, με τις μεταγραφές Λημνιού και Μπακασέτα να δίνουν το στίγμα για τη νέα μεταγραφική πολιτική. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μπάρκα στην Ολλανδία έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024, με την Ουτρέχτη να διατηρεί οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.



Στο κάδρο και ο Γιαννούλης για τον Παναθηναϊκό

Τις τελευταίες ώρες έχουν "φουντώσει" τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ψάχνει νέο "μπαμ" με την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο παίκτης δεν έχει συνδεθεί μόνο με τους Πράσινους αλλά και με την ΑΕΚ.

Για την ακρίβεια, γράφεται πως οι δύο ομάδες ρώτησαν τη Νόριτς για τον Γιαννούλη, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, ορισμένα δημοσιεύματα πηγαίνουν το θέμα ακόμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως το Τριφύλλι είναι διατεθειμμένο να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει από τώρα.

Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες, αφού η πραγματικότητα λέει πως θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τον Ιανουάριο με τον Γιαννούλη, όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog Η Νόριτς έχει καλέσει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ σε συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου, ενώ σίγουρα τον χρειάζεται στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση της ανόδου στην Premier League. Ο Γιαννούλης αποτελεί σταθερά τον βασικό αριστερό της μπακ και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Οι όποιες εξελίξεις πιθανότατα θα μεταφερθούν για το καλοκαίρι, εάν και εφόσον ο διεθνής άσος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του. Έως τότε πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις, με τη Νόριτς να μη δείχνει να ανησυχεί για την πιθανότητα να τον χάσει ως ελεύθερο. Αφενός έδωσε 8,5 εκατομμύρια για να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ το 2021, άρα μία πρόταση 1-2 εκατομμυρίων τον Ιανουάριο δεν... λέει τίποτα στους Άγγλους. Αφετέρου υπολογίζουν ότι ενδεχόμενη επιστροφή στην Premier League θα φέρει πολύ περισσότερα κέρδη από ό,τι η πιθανή χασούρα με Γιαννούλη, συνεπώς προτιμούν να κρατήσουν έναν από τους στυλοβάτες της αμυντικής τους γραμμής.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" σε ΠΑΟ, 4.7 εκατ. ο Ολυμπιακός σε Μαξίμοβιτς - Αντίστροφη μέτρηση για Καμαρά - Έρχεται τρίτο χαφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags