Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πλακώθηκε στην προπόνηση και… φεύγει για ΠΑΟΚ - "Πολύ βαρύ το κλίμα - Θυμίζει… Χουάνκαρ"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-21 10:00:00

Πλακώθηκε στην προπόνηση και… φεύγει για ΠΑΟΚ - "Πολύ βαρύ το κλίμα - Θυμίζει… Χουάνκαρ"!

του Γιώργου Κτενά
Πλακώθηκε στην προπόνηση και… φεύγει για ΠΑΟΚ - "Πολύ βαρύ το κλίμα - Θυμίζει… Χουάνκαρ"!

Παίκτης με μεγάλη καριέρα σε Ισπανία, έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο στην Αγγλία, όμως τώρα έχει μείνει εκτός ομάδας και… ψάχνεται. Πιέζει ο Δικέφαλος να τον φέρει στην Τούμπα!

Το όνομα του Γιόνι Ότο Κάστρο βρίσκεται στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, ως μια προοπτική από την Αγγλία που μπορεί να έρθει και να δώσει λύσεις και στα δύο άκρα της άμυνας - Κυριολεκτικά ο διεθνής Ισπανός άσος παίζει και με τα δύο πόδια (κυρίως με το αριστερό βέβαια), άρα πέρα από το δεξί άκρο τής άμυνας που θέλει ενίσχυση και ψάχνει για παίκτη ο Δικέφαλος, μπορεί να δώσει ανάσες και στον Μπάμπα Ραχμάν.

Είναι 29 ετών, έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και το market value ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ - Πριν από μερικά χρόνια είχε φτάσει μέχρι τα 20 εκατ. ευρώ.

Στη Γουλβς έχει χάσει τη θέση του τη φετινή αγωνιστική περίοδο και υπάρχουν ρεπορτάζ που τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ, αν και γράφουμε ξανά ότι έχει και τα δύο πόδια και για αυτό μπορεί να καλύψει και το δεξιό άκρο της άμυνας - Τυπικά η θέση του είναι εκείνη τού αριστερού μπακ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με νέες πληροφορίες για την αξία του παίκτη και την καριέρα του στο Νησί.

"Δεν φεύγει τσάμπα από τη Γουλβς - Θυμίζει Χουανκάρ - Γιατί δεν παίζει φέτος"  

"Ήθελαν να τον διώξουν το καλοκαίρι, δεν έφυγε και στη συνέχεια μπήκε στο ψυγείο. Πριν από ένα ματς με την Άρσεναλ τον Δεκέμβρη πλακώθηκε στην προπόνηση και το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ για εκείνον", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να τον αφήσει η Γουλβς και να παίξει αλλού μπάλα;

"Αν πληρώσει κάποιος, φεύγει. Αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, market value στα 8 εκατ. ευρώ, δεν μπορεί να φύγει χωρίς αντίτιμο".

Πώς είναι το αγωνιστικό του προφίλ;

"Αριστερός μπακ, παίζει όλη την πλευρά, γρήγορος, κλασσικός Ισπανός αριστερό μπακ. Τύπου Χουανκάρ είναι. Είχε κάνει μεγάλη καριέρα στη Θέλτα, στη Γουλβς πέρσι είχε παιχνίδια αλλά φέτος είναι εκτός".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Ολυμπιακού για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ - Κίνηση ΑΕΚ για Έλληνα άσο - Το... παλεύει ο Μανωλάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags