Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: "Νέος... Μαυροπάνος ο Κουλιεράκης" - Αυτή είναι η τιμή πώλησης από Σαββίδη - "Παζάρια" με τη Μίλαν!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-21 11:30:00

"Νέος... Μαυροπάνος ο Κουλιεράκης" - Αυτή είναι η τιμή πώλησης από Σαββίδη - "Παζάρια" με τη Μίλαν!

του Γιώργου Κτενά

Πόσα χρήματα ζητάει ο Δικέφαλος και πόσα του δίνουν. Ο νεαρός στόπερ έχει ήδη ξεχωρίσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στην Τούμπα και για αυτό υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από Γερμανία και Ιταλία. Το Sportdog.gr μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες...
 

Καυτό αναμένεται να είναι το προσεχές καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, καθώς σε limit up βρίσκονται οι μετοχές του στον Δικέφαλο και δεν είναι τυχαίο το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε για τις τρεις προτάσεις τής Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έχουν απορρίψει οι Θεσσαλονικείς.

Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα παιδί μόλις 20 ετών (γεννημένος τον Νοέμβριο του 2003!), που δείχνει ότι είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του αν προκύψει κάποια σημαντική πρόταση προς το κλαμπ.

Μάλιστα, ήδη υπάρχει εκτόξευση στην τιμή του, δεδομένου ότι από τα 3 εκατ. ευρώ που ήταν το κασέ του όταν είχε αρχίσει το πρωτάθλημα, τώρα πια είναι στα 4,5 εκατ. ευρώ! Βέβαια όλα αυτά είναι προσχηματικά, δεδομένου ότι από τον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητούν για την παραχώρησή του σε ποσό κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ - Προφανώς μπορεί και ακόμα πιο ψηλά.

Μπορεί να πιάσει τέτοιο ποσό; Κι αν ναι, μπορεί να σταθεί στην Μπουντεσλίγκα, που φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον; Επίσης, τι ισχύει με το ενδιαφέρον από τη Serie Α, που επίσης είχε έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα;

Με δεδομένο το ενδιαφέρον που φαίνεται ότι υπάρχει ήδη από τη Γερμανία και την Ιταλία, επικοινωνήσαμε με τους δημοσιογράφους Ανέστη Ζαχαράκη και Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζουν πολύ καλά τα δύο πρωταθλήματα, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ.

"Έτσι θέλει να επενδύσει η Άιντραχτ στον Κουλιεράκη - Παράδειγμα Μαυροπάνου - 7-8 εκατ. για τη μεταγραφή"

"Οι Γερμανοί δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά, οι 11άδες τους είναι όλες με μικρό μέσο όρο. Οπότε αν εντοπίσουν ένα ταλέντο, επενδύουν πάνω του και παίρνουν την υπεραξία του μέσα στα επόμενα χρόνια", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ο Μαυροπάνος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς υπήρξε περίοδος που ήταν μέσα στους 5 καλύτερους στόπερ στη Γερμανία και εξελίχθηκε πολύ".

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ζητάει μίνιμουμ 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του - Μπορεί να δαπανηθεί τέτοιο ποσό;

"Θεωρώ ότι μπορούν να δώσουν 7-8 εκατ. ευρώ αν καταλάβουν ότι είναι πρότζεκτ που αξίζει να επενδύσουν. Γιατί το δικό μας πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο και θα προσπαθήσουν να ρίξουν την τιμή".

"Έτσι θα μπορούσε να πάρει Κουλιεράκη η Μίλαν - Θα πέσει στα βαθιά - Εξαρτάται τι θέλει ο ΠΑΟΚ"

Γιάννη, θα μπορούσε η Μίλαν να ασχοληθεί με τον Κουλιεράκη για το βασικό της σχήμα, από τη στιγμή που πρόσφατα είχε δείξει ξανά ενδιαφέρον;

"Θα πήγαινε σε λύση νεαρού στόπερ η Μίλαν, γιατί η λογική είναι αυτή τα τελευταία χρόνια: Να επενδύει σε εαρούς, επενδύει στους μικρούς και προσβλέπει με πιθανή μεταπώλησή τους".

Μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο ο Κουλιεράκης;

"Ο Κουλιεράκης αν αποκτηθεί θα πέσει στα βαθιά. Τώρα το πόσο θα αντέξει ή όχι στον ανταγωνισμό, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Έχει ταχύτητα, δυναμική, πηγαίνει στις ατομικές μονομαχίες. Θα πάρει ευκαιρίες αν τυχόν έρθει στην ομάδα".

Το ρεπορτάζ πριν από λίγο καιρό ανέφερε ότι η Μίλαν δίνει 5 εκατ. ευρώ, ενώ από τη Θεσσαλονίκη μαθαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ ζητάει μίνιμουμ 10.

"Εξαρτάται τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Τα 5 εκατ. ευρώ τα δίνει η Μίλαν, μετά είναι θέμα ΠΑΟΚ αν θα μπει σε διαδικασία να τον παραχωρήσει δανεικό, για παράδειγμα, με υψηλή οψιόν κ.λπ.".

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Ολυμπιακού για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ - Κίνηση ΑΕΚ για Έλληνα άσο - Το... παλεύει ο Μανωλάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags