Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Κετσετζόγλου για τον δύσκολο Ατρόμητο - Η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ και το σχόλιο για τις δηλώσεις Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-21 12:00:00

Ο Κετσετζόγλου για τον φορμαρισμένο Ατρόμητο - Η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ και το σχόλιο για τις δηλώσεις Αλμέιδα

Sportdog Team
Ο Κετσετζόγλου για τον φορμαρισμένο Ατρόμητο - Η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ και το σχόλιο για τις δηλώσεις Αλμέιδα

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε τη σημασία του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά και σημασίας έχει το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω πως το σημερινό παιχνίδι θα μετρήσει μέσα στη χρονιά, ειδικά μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Παίζει με την πιο φορμαρισμένη ομάδα, που είναι αήττητη με τον Ίλιτς και έχει κόψει βαθμούς από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα εξάδας και παραδοσιακά δυσκολεύει την ΑΕΚ», ανέφερε.

Όσο για την 11άδα; «Υπάρχουν πάλι απουσίες με πιο σημαντική του Λιβάι Γκαρσία, που θα δούμε πότε θα επιστρέψει. Ελίασον και Κάλενς είναι διαθέσιμοι. Ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει στο τέρμα, ενώ στα μπακ ίσως δούμε τον Πήλιο αριστερά και δεξιά τον Ρότα ή τον Σιντιμπέ. Για την άμυνα ο Μήτογλου που πήγε καλά μπορεί να διατηρήσει τη θέση του, με Βίντα ή Κάλενς. Στο κέντρο θα είναι ο Γιόνσον με τον Πινέδα, δεξιά ο Ελίασον, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και μπροστά το πιο πιθανό είναι Αραούχο-Τσούμπερ», τόνισε.

Τέλος σχολίασε τις χθεσινής δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα λέγοντας πως «… ουσιαστικά ζήτησε περισσότερη εμπιστοσύνη από τον κόσμο και νομίζω ότι την αξίζει».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 30 εκατ. ζητά ο Μελισσανίδης για Λιβάι - Τον... προκαλούν με "χρυσό συμβόλαιο" - 33χρονος εξτρέμ για ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags