Facebook Pixel ΑΕΚ: Βγήκε η... εμμονή του Αλμέιδα - Κόβει τη συζήτηση για μεταγραφή ο Πήλιος - Μπορεί πρώτη στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-21 20:21:00

Δεν φοβάται κανέναν η ΑΕΚ, πρώτη στην Τούμπα - Βγήκε η... εμμονή του Αλμέιδα - "Χαλάει" μεταγραφή ο Πήλιος!

του Γιώργου Θεοδωράκη

O Aργεντίνος τεχνικός που δικαιώθηκε για τις επιλογές και... εμμονές του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που κλείνει...στόματα και η Ένωση που έδειξε σφυγμό στο Περιστέρι και επιστρέφει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Αν η εμφάνιση της ΑΕΚ και η εμφατική νίκη της κόντρα στον Ατρόμητο δεν είναι επιστροφή στην… κανονικότητα τότε τι είναι; Η Ένωση βρέθηκε με την πλάτη στον… τοίχο, μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη, αλλά και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την εσωστρέφεια, όμως ο Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του φώναξαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι παρόντες και δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι μπορούν να φτάσουν ξανά μέχρι το πρωτάθλημα!

Πρώτος και… καλύτερος που έδειξε… σφυγμό και έκλεισε… στόματα, δικαιώνοντας τον Αργεντίνο τεχνικό, ήταν ο Εζέκιελ Πόνσε. Δεν είναι λίγα, άλλωστε τα όσα λέγονται και γράφονται, για τον Αργεντίνο και την δυσκολία του να προσαρμοστεί, όμως ο ίδιος στο Περιστέρι έδειξε γιατί τον επέλεξαν στην ΑΕΚ, κάνοντας χατ τρικ και δείχνοντας σε ένα κρίσιμο σημείο ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του όλη η ομάδα.

Την ίδια στιγμή ο Πήλιος, παίζοντας για δεύτερη φορά σαν βασικός κατάφερε να δείξει για ακόμα μια φορά γιατί τον επέλεξε ο Αλμέιδα το καλοκαίρι. Ο νεαρός με την εμφάνισή του έκανε τους πάντες να… ξεχάσουν τους δύο Ιρανούς που απουσιάζουν, αλλά παράλληλα βάζει στην άκρη την συζήτηση για την επιτακτική απόκτηση, τουλάχιστον τον Γενάρη, την απόκτηση μπακ, μιας και ο ίδιος μπορεί να καλύψει άριστα τη θέση, ενώ σίγουρα «φωνάζει» στον Αργεντίνο τεχνικό ότι τον… αδικεί βάζοντας τον Σιντιμπέ στην ενδεκάδα. Φυσικά στο γήπεδο του Ατρομήτου είχαμε ακόμα μια ηχηρή επιστροφή. Ο λόγος για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με τον Σέρβο να θυμίζει τον ποδοσφαιριστή της περασμένης χρονιάς, που απειλούσε και μοίραζε ασίστ, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία άπαντες ενόψει της συνέχειας.

Όλα αυτά μαζί με την ομαδική εικόνα που έδειξε, μετά από αρκετό καιρό, η ΑΕΚ δείχνουν ότι η ομάδα έχει… συνέλθει και μάλιστα παρέμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας περνώντας από μια έδρα που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχασαν βαθμούς. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ένωση θα μπορέσει την άλλη εβδομάδα να μειώσει κι άλλο την απόστασή της από την πρώτη θέση, μιας και υπάρχει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα μέχρι να φτάσει και ίδια να παίξει στην Τούμπα, έχει ένα πρόγραμμα που είναι κάτι από παραπάνω στα μέτρα της για να συνεχίσει με νίκες. Το σίγουρο είναι ότι τα πάντα είναι στα χέρια της ΑΕΚ και με εμφανίσεις σαν τη σημερινή δεν έχει να φοβάται τίποτα απολύτως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάθηκε ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για 1.5 εκατ. - Ο Έλληνας που θέλει όλη η Big 4 - Περιμένει πρόταση ο Μπάρκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags