Facebook Pixel Εζέκιελ Πόνσε: Ενθουσιασμένος ο Πόνσε μετά το χατ τρικ στο Περιστέρι - Εκεί αφιερώνει τα γκολ του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 11:21:00

Ενθουσιασμένος ο Πόνσε μετά το χατ τρικ στο Περιστέρι - Εκεί αφιερώνει τα γκολ του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ενθουσιασμένος ο Πόνσε μετά το χατ τρικ στο Περιστέρι - Εκεί αφιερώνει τα γκολ του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αργεντίνος φορ σημείωσε τρία γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την απόδοσή του και το αποτέλεσμα της ομάδας του.

Εζέκιελ Πόνσε: Ο Αργεντίνος επιθετικός της ΑΕΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Ένωσης κόντρα στον Ατρόμητο, μιας και σημείωσε τρία γκολ, με τον ίδιο στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την απόδοσή του, ενώ αφιέρωσε τα τέρματά του στην οικογένειά του, το σταφ, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της Ένωσης.

Για το πώς νιώθει: «Χαρούμενος για τη συνολική απόδοση της ομάδας. Θέλαμε ένα παιχνίδι που να είχαμε αυτή την πλήρη εικόνα. θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτή την εικόνα».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη αυτή μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Για μένα ήταν δύσκολη εβδομάδα. Δόξα τω Θεώ χάρις τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου, το σταφ κατάφερα να το ξεπεράσω».

Για το πρώτο του το χατ τρικ με την ΑΕΚ κι αν πήρε τη μπάλα στο τέλος: «Είναι αλήθεια πως είμαι πολύ χαρούμενος. Που βοήθησα την ομάδα. Ό,τι είδατε το έχουμε δουλέψει. Ζούμε από τα γκολ εμείς οι επιθετικοί. Και φυσικά τη μπάλα θα την πάρω σπίτι».

Για το πού αφιερώνει τα γκολ του: «Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, το σταφ, τους συμπαίκτες και τον κόσμο φυσικά. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι», είπε ο Εζέκιελ Πόνσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαιο 2 εκατ. οι Αγγελόπουλοι σε Μάικ Τζέιμς - Θέλουν να... κλέψουν και Έλληνα από τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags