Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και χαφ της Φενέρ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 10:00:00

Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

του Νίκου Στεργίου
Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

Αναβάθμιση του ρόστερ μέσα σε λίγες ημέρες, νέα μεταγραφή! Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα είναι στο Τριφύλλι και ο Γιάννης Αλαφούζος ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό, ρίχνοντας πάρα πολύ χρήμα τον Ιανουάριο, όλες τις μεταγραφικές απαιτήσεις του κόουτς.

Λύσεις και στην Τουρκία φαίνεται ότι ψάχνει ο Φατίχ Τερίμ για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς είναι δεδομένο ότι η ομάδα ψάχνει για ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του πρωταθλητισμού, όπως έχει αποδείξει έμπρακτα μέχρι τώρα με τις εντυπωσιακές μεταγραφές των Τάσου Μπακασέτα, Βίτορ Ούγκο,  Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Νεμάνια Μαξίμοβιτς!

Στη λίστα λοιπόν του Τούρκου κόουτς βρίσκεται ο Μερτ Χακάν Γιαντάς, ο διεθνής συμπατριώτης του χαφ (παίζει ως 8 και 10) που αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ, δεν έχει στάτους βασικού στην ομάδα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τη λήξη τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια (σε όλα αναπληρωματικός, πλην ενός στο Κύπελλο), έχει πιστωθεί 1 γκολ και 4 ασίστ και θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα για να δώσει βάθος στον πάγκο. Έχει market value κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ, αλλά με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται στα βασικά σχέδια του Καρτάλ, ίσως να μην είναι δύσκολο να έρθει στη Σούπερ Λιγκ αν του το ζητήσει ο Φατίχ Τερίμ.

Το ζήτημα είναι ποια θέση μπορεί να έχει στον Παναθηναϊκό, ποιο θα μπορεί να είναι το στάτους του δηλαδή, καθώς οι Πράσινοι έχουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή και δεν είναι εύκολο να βρεθεί χώρος για κάποιον ποδοσφαιριστή εύκολα, ειδικά αν έρθει από τώρα ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς όπως παλεύουν οι Πράσινοι τις τελευταίες ώρες!

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον παίκτη και την προοπτικη να έρθει στην Ελλάδα.

"Δυναμικός χαφ, με τσαγανό και νεύρο - Μπορεί να τον αξιοποιήσει ο Τερίμ - Έρχεται εύκολα"

"Δυναμικός χαφ είναι, έχει τσαγανό και νεύρο. Εφόσον έχει λύσεις ο προπονητής του, δεν χωράει στην 11άδα και, έτσι κι αλλιώς, έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, δεν θα κάνει τη διαφορά αν έρθει σε σχέση με αυτούς που έχει ο Παναθηναϊκός. Ένας καλός Τούρκος χαφ είναι, αν και ο Τερίμ μπορεί να τον αξιοποιήσει καλύτερα".

Μπορεί να ερθει εύκολα στην Ελλάδα;

"Με βάση το στάτους που έχει στη Φενέρ, δεν θα δυσκολευτεί να τον πάρει ο Παναθηναϊκός αν τον θέλει".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα-μεγατόνων στον ΠΑΟ: Συμφώνησε για 3 χρόνια με Μαξίμοβιτς - "Όχι" σε 5.2 εκατ. του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags