Facebook Pixel Survivor: Νέα μεταγραφή Ατζούν, 26χρονος ποδοσφαιριστής στο Survivor - Έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΑΕΛ - Αντίπαλος ΠΑΟ, ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 09:00:00

Νέα μεταγραφή Ατζούν, 26χρονος ποδοσφαιριστής στο Survivor - Έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΑΕΛ - Αντίπαλος ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Sportdog Team
Νέα μεταγραφή Ατζούν, 26χρονος ποδοσφαιριστής στο Survivor - Έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΑΕΛ - Αντίπαλος ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Εν ενεργεία μέσος αφήνει την ομάδα του και πετάει για Άγιο Δομίνικο. Τον έχουμε δει να παίζει και στο κορυφαίο επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα...
 

Όσο τα νούμερα συνεχίζουν να… ζορίζονται, ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνεχίζει τις μεταγραφές στο ρόστερ του Survivor!

Γνωρίζαμε, εξαρχής, ότι νέοι παίκτες θα έμπαιναν στη συνέχεια του παιχνιδιού. Χθες μπήκαν οι πρώτοι τέσσερις, ο Τζέιμς Καφετζής θα ‘ρθει τον Φεβρουάριο, ενώ πολύ σύντομα θα δούμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έναν ακόμα ποδοσφαιριστή μετά τον Σάββα Γκέντσογλου.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Δερμιτζάκη, ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2023 στην ομάδα της Κορίνθου. Ο νεαρός αμυντικός-μέσος έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Αιολικός Μυτιλήνης, ο Ολυμπιακός U20 και η Λάρισα. Γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1998, ο 256χρονος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να κάνει την είσοδό του τις επόμενες μέρες στο Survivor.

Πρόκειται για τον 26χρονο Ανδρέα Δερμιτζάκη, γεννημένο στην Φρανκφούρτη και μεγαλωμένος στο Βόλο.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πήγασο Νέας Αγχιάλου, ενώ παράλληλα χτίστηκε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ16.

Ακολούθησε η σπουδαία μεταγραφή στην Κ18 του Ολυμπιακού, πριν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε και στη Σούπερ Λιγκ!

O 26χρονος (γενν. 16/12/1998) μέσος αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Super League 2 με την ΑΕ Καραϊσκάκης (42 συμμετοχές), ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έπαιξε στη Γ’ Εθνική με Αλμυρό και Νίκη Τραγανού, στην Α’ Κατηγορία της Σερβίας με την FK Radnik, αλλά και σε Λάρισα Κ20, Ολυμπιακό Κ20, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πύρασο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags