Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Σεντερφορίσια γκολ Πόνσε, ξεμπούκωσε - Γι’ αυτό δεν ζήτησε αριστερό μπακ ο Αλμέιδα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 11:52:00

Κετσετζόγλου: "Σεντερφορίσια γκολ Πόνσε, ξεμπούκωσε - Γι’ αυτό δεν ζήτησε αριστερό μπακ ο Αλμέιδα"

Sportdog Team

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην τονωτική ένεση που έδωσε στην ΑΕΚ η νίκη στο Περιστέρι και στον Εζέκιελ Πόνσε το χατ-τρικ που σημείωσε.

Ό,τι έπρεπε ήταν για την ΑΕΚ και τον Εζέκιελ Πόνσε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (0-5), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν αυτό που χρειαζόταν η ΑΕΚ σε υπερθετικό βαθμό. Νίκη, με καλή εμφάνιση και με ρεκόρ γκολ επί Αλμέιδα. Επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, γιατί και με τον Άρη είχε πολύ καλή απόδοση. Χθες ήταν πολύ εύστοχη και όταν σκοράρεις από την πρώτη ευκαιρία δυσκολεύουν τα πράγματα για τον αντίπαλο. Το καλό είναι πως δεν σταμάτησε καθόλου, ακόμη και μετά το 5-0 συνέχισε μέχρι το τέλος να παίζει με τον ίδιο ρυθμό. Η ένταση που έχει η ομάδα θα είναι το μεγάλο της όπλο και φέτος», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο «ξεμπούκωμα» του Πόνσε και το πώς τον βοήθησε η συζήτηση που είχε με τον προπονητή: «Το πρόβλημα του Πόνσε ήταν ψυχολογικό. Ο Αλμέιδα φαίνεται πως του απέβαλε το άγχος στη συζήτηση που είχαν. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν… σεντερφορίσια και στο τρίτο πέρασε πάνω από τον αντίπαλό του για να σκοράρει μετά την απόκρουση του Τσιντώτα. Είναι πολύ αγαπητό παιδί στα αποδυτήρια και φοβερός επαγγελματίας. Το χρειαζόταν πολύ αυτό το παιχνίδι και η ΑΕΚ τον χρειάζεται. Ακόμη και όταν υπάρχει ο Γκαρσία, είναι αναγκαίος ο Πόνσε».

Τέλος, μίλησε για την εμφάνιση του Σταύρου Πήλιου. «Πήγε πάρα πολύ καλά, μετά και την καλή παρουσία του με τον Άρη. Φαίνεται πως η ομάδα τού έχει πλέον μεγάλη εμπιστοσύνη. Είχε δύο ασίστ, εκτέλεσε και στημένες φάσεις… Ο Αλμέιδα έδειξε ότι τον πιστεύει και δεν ζήτησε επιτακτικά την απόκτηση μπακ τώρα που λείπουν οι δύο Ιρανοί. Δεν είναι απίθανο στο επόμενο ντέρμπι να τον δούμε βασικό», επισήμανε κάνοντας ειδική μνεία και στην απόδοση των Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρπετόπουλος: "Σε όλη του την καριέρα κάνει απρόβλεπτα ο Τερίμ - Άλλος ο πιο ευτυχισμένος για Μπακασέτα" (Vids)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags