Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Το πρώτο μεγάλο όνομα που "τέλειωσε" ο Κούγιας - Στην έξοδο Μπιέλ και 5 ακόμα - Φέρνει 3 στόπερ και χαφάρα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 13:32:00

Το πρώτο μεγάλο όνομα που "τέλειωσε" ο Κούγιας - Στην έξοδο Μπιέλ και 5 ακόμα - Φέρνει 3 στόπερ και χαφάρα!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ποιους "έδιωξε" από την τηλεόραση και η υπόθεση Φορτούνη. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών και τα επόμενα 24ωρα έρχονται ανακοινώσεις που θα κάνουν πάταγο...
 

Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη τού Ολυμπιακού επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεδομένου ότι με όσα είπε στην ουσία έδωσε μια άλλη αύρα στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Γιατί ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ δεν μας έχει συνηθίσει έτσι να κρύβεται από τα Μέσα ή να κάνει λακωνικές δηλώσεις - Το αντίθετο, βγαίνει μπροστά, μιλάει και αποκαλύπτει. Πάμε να επανακωδικοποιήσουμε ένα-ένα από όσα είπε ο επιφανής νομικός στις κάμερες, για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το πεδίο που υπάρχει.

Αυτός είναι ο πρώτος που "τελείωσε" ο Κούγιας από τον Ολυμπιακό!

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να υπήρχε μια προσπάθεια να... διασωθεί ο Αντόνιο Κορδόν μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με το να υπάρχει ως ρεπορτάζ ότι ναι μεν αποχωρεί από το Λιμάνι αλλά θα βρεθεί επικεφαλής μεταγραφων στο τρίγωνο "Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ-Ρίο Άβε", αλλά η αλήθεια είναι άλλη.

Πλην των εγκλημάτων τού Πέδρο Μαρτίνς και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Κούγιας μίλησε και για εγκλήματα Κορδόν το περασμένο καλοκαίρι, ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα για τον Ισπανό αθλητικό διευθυντή. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποχώρησε από την ομάδα (-εδώ να σημειώσουμε ότι, έτσι κι αλλιώς, έχει ένα προσωπικό θέμα που τον ταλαιπωρεί) και στη θέση του ήρθε ο Πέδρο Άλβες.

Άρα, λοιπόν, δεν υπάρχει καμία σχέση τού Κορδόν με τον Ολυμπιακό - Ούτε καν εκείνη της υψηλής εποπτείας στις μεταγραφικές διασυνδέσεις με τις άλλες δύο ομάδες που έχει στην κατοχή του ο Β. Μαρινάκης. Κάτι φυσικά που έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr εδώ και πολύ καιρό…

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές "τελειώνουν" από το Λιμάνι!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε, ακόμα, για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν άμεσα, χαρακτηρίζοντάς τους λάθη του παρελθόντος. Εδώ το κεντρικό όνομα, δίχως άλλο, είναι εκείνο του Πεπ Μπιέλ. Για τον οποίο η ομάδα είχε κάνει επένδυση 6 εκατ. ευρώ για να τον πάρει στο ρόστερ της, αλλά τώρα θα ήταν θετική στην πώλησή του ακόμα και με τα μισά! Το ισπανικό "λόμπι" που τον προστάτευε δεν υπάρχει πια στο Λιμάνι και ο Πεπ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χαιρετίσει...

Ο Κούγιας, βέβαια, μίλησε και για κακής ποιότητας δανεικούς που θα αποχωρήσουν. Εδώ το φωτογραφικό καρέ σταματάει στον Τζακ Πορόζο, που δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν για την ανάγκη τής παρουσίας του στην ομάδα. Υπάρχουν άλλοι που θα χαιρετίσουν, δανεικοί ή μη;

Σημειώστε ονόματα που είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας: Κίνι, Ιμπόρα, Μπρνιτς και, υπό προϋποθέσεις οι Βρουσάι και Γιόβετιτς. Μην προκαλέσει έκπληξη σε κανεναν αν, με κάποια καλή προσφορά (για παράδειγμα, όπως έδωσε 1 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός και πήρε από τώρα τον Μπακασέτα) παραχωρηθεί στο παρά ένα και ο Μαντί Καμαρά.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα έρθουν στους Πειραιώτες!

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα ο Κούγιας αναφέρθηκε και στο στόπερ που θα έρθει. Ποιον εννοούσε; Τον Κάρμο, της Πόρτο, που φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στους Πειραιώτες. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαστόν Ερνάντες, τον στόπερ της Σαν Λορέντζο, ενώ γίνεται "παιχνίδι" και με τον 20χρονο Νέλσον Αμπέι της Ρέντινγκ (στόπερ, που αν έρθει σημαίνει οριστικά ότι θα αποχωρήσει ο Πορόζο, για να πάρει τη θέση του δηλαδή ως 4η-5η λύση στα στόπερ), τον Φάουστο Βέρα (διεθνής Αργεντινός αμυντικός χαφ της Κορίνθιας) και τον Μουσράτι (28χρονος αμυντικός χαφ της Μπράγκα). Όπως και ο Κρέσπο, της Φενέρ, που επίσης μπορεί να δώσει λύσεις στα χαφ.

Κάτι τελευταίο: Σε διαδικασια ανανέωσης βρίσκονται και δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μασούρας και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η ανανέωση στο συμβόλαιο του Φορτούνη είναι κάτι που αφορά τον Έλληνα άσο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν μπαίνει στο καλεντάρι...
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολλά νεύρα ο Φορτούνης μετά τη λήξη - "Κυνηγούσε" παίκτη του Άρη, τον συγκράτησε ο Ρέτσος (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags