Facebook Pixel Ο Τζούρισιτς δήλωσε παρών για Παναθηναϊκό - Οι 5 που ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 14:54:00

Χαμόγελα για Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό - Οι 5 που ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Χαμόγελα για Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό - Οι 5 που ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο Σέρβος άσος του Παναθηναϊκού προπονήθηκε κανονικά και ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να τον υπολογίζει, ενώ ακόμη 5 ποδοσφαριστές του Τριφυλλιού ανεβάζουν ρυθμούς.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο με 2-0 και οι Πράσινοι έχουν ήδη αρχίσει προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης (24/01-21:00) με τον Ατρόμητο για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των ''8'' του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άντραζ Σπόραρ να τίθενται νοκ-άουτ, όμως υπάρχουν και θετικά νέα. Ο Φίλιπ Τζούρισιτς προπονήθηκε κανονικά με το πρόγραμμα να ξεκινάει με προθέρμανση, να συνεχίζεται με rondo και να τελειώνει με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Κοντά στην επιστροφή τους στη δράση βρίσκονται και οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ και Χουάνκαρ, που ανέβασαν ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησαν. Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags