Facebook Pixel Πρόβλημα για Καρβαλιάλ μετά τον Άρη - Δύο σημαντικοί παίκτες έφτασαν τις 4 κίτρινες και θα χάσουν ματς!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 00:15:00

Πρόβλημα για Καρβαλιάλ μετά τον Άρη - Δύο σημαντικοί παίκτες έφτασαν τις 4 κίτρινες και θα χάσουν ματς!

Sportdog Team
Πρόβλημα για Καρβαλιάλ μετά τον Άρη - Δύο σημαντικοί παίκτες έφτασαν τις 4 κίτρινες και θα χάσουν ματς!

Σοβαρό πρόβλημα έχει να διαχειριστεί ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός πήρε άνετη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι προβληματισμένος με το ζήτημα που δημιουργήθηκε! Ο λόγος; Το ότι Ροντινέι και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες κάρτες κόντρα στους ''κιτρινόμαυρους'' και θα πρέπει να λείψουν από έναν αγώνα.

Συγκεκριμένα στο 78' ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, λόγω καθυστέρησης παιχνιδιού. Το ίδιο συνέβη και στις καθυστερήσεις του αγώνα για τον Ροντινέι, αφού και αυτός ώθησε τον διαιτητή να του δείξει την κίτρινη κάρτα.

Τα τέσσερα ματς που έχουν οι ''ερυθρόλευκοι'' στο προσεχές διάστημα είναι τα εξής: Με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/1), τον Παναθηναϊκό (4/2), τον ΟΦΗ (αναβλήθηκε και δεν έχει οριστεί εκ νέου) και τον ΠΑΟΚ (10/2). Με δεδομένο ότι αποκλείται οι Αλεξανδρόπουλος και Ροντινέι να χάσουν τα ντέρμπι, το λογικό είναι να απουσιάσουν από τους αγώνες είτε με τον ΠΑΣ είτε με τον ΟΦΗ.

Η οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα, με δεδομένο ότι ο Καρβαλιάλ με τους συνεργάτες του θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τους δύο ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μεγάλο όνομα που "τέλειωσε" ο Κούγιας - Στην έξοδο Μπιέλ και 5 ακόμα - Φέρνει 3 στόπερ και χαφάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags