Facebook Pixel Νταβίντ Κάρμο: Ρεπορτάζ... φωτιά για Κάρμο από την Πορτογαλία - "Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό" - Τι περιμένει η Πόρτο
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 20:03:00

Ρεπορτάζ... φωτιά για Κάρμο από την Πορτογαλία - "Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό" - Τι περιμένει η Πόρτο

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... φωτιά για Κάρμο από την Πορτογαλία - "Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό" - Τι περιμένει η Πόρτο

Τα Μέσα από την Ιβηρική βάζουν τέλος στο σήριαλ της μεταγραφής του νεαρού στόπερ μιας και υποστηρίζουν πως έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους και απομένει μια λεπτομέρεια για να ολοκληρωθεί το deal.

Νταβίντ Κάρμο: Κλεισμένη θεωρούν τα Μέσα στην Πορτογαλία την μεταγραφή του στόπερ της Πόρτο στον Ολυμπιακό, με την ιστοσελίδα Maisfutebol να αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία από όλες τις πλευρές για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο Λιμάνι, με το μοναδικό "αγκάθι" που υπάρχει να είναι πως οι Δράκοι δεν θέλουν να αφήσουν τον 24χρονο μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

"Ο Ολυμπιακός παραμένει αισιόδοξος για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο και, σύμφωνα με το Maisfutebol, εσωτερικά συμπεριφέρεται σαν να έχει κλείσει τη συμφωνία. Όμως, η θέση της Πόρτο περιλαμβάνει πρώτα την εύρεση αντικαταστάτη από την αγορά και μόνο τότε θα υπογράψει τη συμφωνία", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα για την μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο, ενώ το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο ποδοσφαιριστής προτιμά να πάει στον Ολυμπιακό από τη Λυών, μιας και θεωρεί ότι στους Ερυθρόλευκους θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags