Facebook Pixel Superleague 2: Ματσάρα στην Καλλιθέα - Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 18:10:00

Ματσάρα στην Καλλιθέα - Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάρα στην Καλλιθέα - Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού πήρε εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην αντίστοιχη των Πράσινων, με σκόρερ τους Σγούρο, Βουτσά και Σαπουντζή, με τον Αθανασακόπουλο να ισοφαρίζει προσωρινά, για την 15η αγωνιστική της Superleague 2.

Superleague 2: Συναρπαστική εξέλιξη είχε το ντέρμπι «αιωνίων» των... μικρών, σήμερα (22/1) στην Καλλιθέα. Η Β΄ ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του -γηπεδούχου- Παναθηναϊκού με 3-1, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League 2, και την ξεπέρασε στην κατάταξη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς (17΄) με τον Σγουρό και διατήρησαν το προβάδισμα ως το 79ο λεπτό, όταν ο Αθανασακόπουλος (που είχε μπει ως αλλαγή) ισοφάρισε. Η χαρά των «πρασίνων», όμως, κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς στο 83΄ η πειραϊκή ομάδα κέρδισε πέναλτι και ο Αλγκασίμ Μπα ευστόχησε, για να «σφραγίσει» τη νίκη του Ολυμπιακού ο Σαπουντζής στο 89΄.

Στο μεταξύ, με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο και χάρη σε γκολ του Τόρες στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Athens Kallithea FC πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Γιούχτα και παραμένει στην κορυφή του Β΄ ομίλου, αυξάνοντας μάλιστα σε τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τα Χανιά. Η αθηναϊκή ομάδα ήταν πίσω στο σκορ από το 55΄, μετά το πέναλτι του Αλεξόπουλου, αλλά ο Ματίγια ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο στο 77΄ και ο Τόρες αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή του Αλέκου Βοσνιάδη, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags