Facebook Pixel "Πλασματικό το σκορ στο Βόλος-ΠΑΟΚ! Βγήκε ανακοίνωση από Μπέο για διαιτησία και μετά εξαφανίστηκε"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 19:02:00

"Πλασματικό το σκορ στο Βόλος-ΠΑΟΚ! Βγήκε ανακοίνωση από Μπέο για διαιτησία και μετά εξαφανίστηκε"!

του Γιώργου Κτενά
"Πλασματικό το σκορ στο Βόλος-ΠΑΟΚ! Βγήκε ανακοίνωση από Μπέο για διαιτησία και μετά εξαφανίστηκε"!

"Ο Δικέφαλος είχε την καλύτερο εικόνα από τους μεγάλους". Γιατί ακόμα ψάχνουν τι συνέβη στο γκολ που ακυρώθηκε οι Βολιώτες, οι... φωνές του Αχιλλέα Μπέου που ξαφνικά σίγησαν και η σύγκριση του Big-4.

Σαρωτική ήταν η νίκη τού ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου, με 5-1, αν και η αρχική εικόνα τού αγώνα δεν έδειχνε ότι ο Δικέφαλος θα έχει τόσο σημαντική βραδιά ή, τέλος πάντων, ότι θα είναι τόσο εύκολο το απόγευμά του στη Μαγνησία.

Παρόλα αυτά η ομάδα τού Ραζβάν Λουτσέσκου απέδειξε ότι όταν πάρει φόρα από τη μέση και μπροστά, δεν υπάρχει ευκολα τρόπος για να σταματήσει - Κι αυτό το έμαθαν καλά στον Βόλο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαγεωργίου, δημοσιογράφο από τον Βόλο που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ τής τοπικής ομάδας, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι αλλά και όσα άλλα ενδιαφέροντα πηγάζουν από αυτό.

"Πλασματικό το σκορ στο Βόλος-ΠΑΟΚ - Δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε το γκολ - Δεν το κάνει συχνά ο Λουτσέσκου"

"Δεν ανταποκρίνεται πολύ στην πραγματικότητα το σκορ, είναι λίγο βαρύ, πλασματικό. Σίγουρα είναι καλός ο ΠΑΟΚ αλλά από ο,τι λέγαμε και με τους συναδέλφου του Δικέφαλου στο γήπεδο, δεν έκανε και την καλύτερη εμφάνισή του. Το γκολ του Ντεσπόντοφ ήταν η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Μετά υπήρχε η φάση με το γκολ του Βόλου που ακυρώθηκε και προσπαθούμε να καταλάβουμε όλοι γιατί ακυρώθηκε, Αντί να γίνει το 1-1, η ομάδα με μια φάση που δέχτηκε πήγε στα αποδυτήρια με δυο γκολ διαφορά", ανεφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο είχε κριθεί το παιχνίδι, φαινόταν πως αν ανέβαζε στροφές ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα τον περιόριζες. Ο Βόλος είχε μαχητικό πνεύμα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν όντως καλός, και ο Λουτσέσκου είπε τα καλύτερα, κάτι που δεν κάνει συχνά".

 

"Κατέβηκε η ανακοίνωση για τη διαιτησία - Αυτό συζητήθηκε για τον Τάισον - Καλύτερη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ από τους Big 4"

Υπάρχουν φωνές για τη διαιτησία με αφορμή το γκολ που ακυρώθηκε;

"Η αλήθεια είναι ότι μπήκε ένα γκολ που δεν έχουμε καταλάβει γιατί ακυρώθηκε - Αλλα είδαμε ότι έδωσε οφσάιντ ο διαιτητής για κάποιον παίκτη που επηρέαζε τη φάση. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι βγήκε ανακοίνωση από την ΠΑΕ λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, αλλά μετά κατεβηκε αυτή η ανακοίνωση. Δεν υπάρχει στο σάιτ της ομαδας".

Ποιος ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ;

"Επιθετικά όταν ανέβασε στροφές, ήταν ο Τάισον - Αν και αρχικά δεν ήταν καλός. Πολλοί στάθηκαν και στο γκολ που έδωσε στον Τζίμα, για να το πανηγυρίσουν όλοι μαζί. Ήταν ωραία κίνηση και συζήτηθηκε ωραία. Ο Ντεσπόντοφ είχε αρκετά θετική παρουσία. Από τη μέση και μπροστα αν ανεβάσει στροφές ο ΠΑΟΚ δεν πιάνεται. Στο τέλος λέγαμε πού θα σταματήσει το σκορ".

Έχεις τους Βig 4 εναντίον του Βόλου - Ποια ομάδα θεωρείς καλύτερη;

"Από τα παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ πέρασε σχετικά εύκολα στο τέλος, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ, με τον Ολυμπιακό έγιναν τα επεισόδια, με τον Παναθηναϊκό ήταν επίσης λίγο πλασματικό το σκορ και η νίκη ήρθε με τον Γερεμέγεφ στο τέλος. Νομίζω ότι από τους 4 μεγάλους την καλύτερη εμφάνιση την έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά ήταν όλα περίεργα παιχνίδια. Απρόβλεπτη ομάδα ο Βόλος, δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τους Big 4".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Μαξίμοβιτς - Αλλάζει την ομάδα ο Καρβαλιάλ - Μείον στον ΠΑΟΚ η καθυστέρηση Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags