Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανεβάζει τους τόνους ο ΠΑΟΚ για Λίντμπεργκ, ΠΑΟ - "Η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 19:38:00

Ανεβάζει τους τόνους ο ΠΑΟΚ για Λίντμπεργκ, ΠΑΟ - "Η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας"

Sportdog Team
Ανεβάζει τους τόνους ο ΠΑΟΚ για Λίντμπεργκ, ΠΑΟ - "Η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας"

Οι Πράσινοι μέσω διαρροής καυτηρίασαν την στάση του Δικεφάλου του Βορρά στην ψηφοφορία για τον υπεύθυνο VAR της ΕΠΟ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πάντως να μην αργούν να απαντήσουν.

ΠΑΟΚ: Άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά στην απορία κύκλων του Παναθηναϊκού για την στάση που κράτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης  στη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Λέιφ Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου για το VAR, με τους ανθρώπους του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ να σηκώνει, μάλιστα, το γάντι.

«Στους κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αναρωτήθηκαν για το πώς ψηφίζει ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα βάζαμε τετράγωνα και ρόμβους να απαντήσουν: «πως δεν σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε»;

Ωστόσο επειδή η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, καλό θα είναι να μην γίνονται ανόητες ερωτήσεις. Όλοι οι αρχιδιαιτητές προτείνουν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι και είθισται να ψηφίζονται ομόφωνα, και αυτό το δικαίωμα δίνουμε κι εμείς με την ψήφο μας στον κ. Φρόιντφελντ που προφανώς θα κριθεί, όπως και οι προηγούμενοι.

Όσον αφορά τον κ. Καπέλα, να θυμίσουμε στους κύκλους πως η αποπομπή του ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης της ψήφου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός», αναφέρει ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλασματικό το σκορ στο Βόλος-ΠΑΟΚ! Βγήκε ανακοίνωση από Μπέο για διαιτησία και μετά εξαφανίστηκε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags