Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Απάντηση Αλαφούζου με πολύ χρήμα, όραμα και δικαιοσύνη - Δεν καταλάβαιναν τις προχωρημένες ιδέες του
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 15:36:00

Απάντηση Αλαφούζου με πολύ χρήμα, όραμα και δικαιοσύνη - Δεν καταλάβαιναν τις προχωρημένες ιδέες του

Sportdog Team
Απάντηση Αλαφούζου με πολύ χρήμα, όραμα και δικαιοσύνη - Δεν καταλάβαιναν τις προχωρημένες ιδέες του

Μπήκε στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, σε μια εποχή που η κατάρρευση ήταν πολύ κοντά.

Είχε όραμα και πίστευε ότι μπορεί να δημιουργήσει μια νέα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με διαφάνεια, δικαιοσύνη και ισότητα. 

Ξόδεψε ένα “σκασμό λεφτά”,  για να το πούμε πιο λαϊκά και ας το αμφισβητούν κάποιοι, που παραδοσιακά βρίσκονται στην απέναντι πλευρά. Όποιος βάλει τους αριθμούς στο τραπέζι, θα καταλάβει ότι ο ιδιοκτήτης της αθηναϊκής ΠΑΕ έχει επενδύσει στην ομάδα πολύ περισσότερα χρήματα από άλλους προέδρους μεγάλων ΠΑΕ. Βεβαίως έκανε και πολλά λάθη, αλλά σε αυτό τον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου, κανείς δεν είναι αλάνθαστος. 

Πολλές ιδέες του ήταν εξαιρετικά προχωρημένες για την εποχή εκείνη και δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά από τον περισσότερο κόσμο, που συνήθως βιάζεται για γρήγορα αποτελέσματα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για τον Γιάννη Αλαφούζο και τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό στο Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags