Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Έφτασε στα χέρια του Μασούρα μεγάλη πρόταση - Συμπαίκτης με τον Πασιένσια - Άμεση η απάντηση Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 19:52:00

Έφτασε στα χέρια του Μασούρα μεγάλη πρόταση - Συμπαίκτης με τον Πασιένσια - Άμεση η απάντηση Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου

"Πλειστηριασμός" για τον Έλληνα εξτρέμ, αποφασίζει άμεσα. Θρίλερ με τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει και ήδη έχει μία εξαιρετική προσφορά. Ποια η αντίδραση των Πειραιωτών...

Μια πληροφορία με μεγάλο ενδιαφέρον κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον τής Μπόχουμ για να εντάξει στο ρόστερ της τον Γιώργο Μασούρα.

Ο 30χρονος άσος, που βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον χειμώνα του 2019, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2024 και οι Πειραιώτες θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους - Υπάρχει ρεπορτάζ που θέλουν ήδη να του έχουν καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση για να συνεχίσει, αν και οι Γερμάνοι επίσης του προσφέρουν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο!

Το market value τού παίκτη βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ (παλαιότερα είχε φτάσει μέχρι τα 10 εκατ. ευρώ), και κυρίως υπήρχε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από την Τουρκία (αλλά και την Ιταλία) τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά συνέχισε στον Ολυμπιακό και τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει, ήδη, 30 εμφανίσεις, 8 γκολ και 4 ασίστ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ για την Μπόχουμ και τον Γ. Μασούρα.

"Θέλει να πάει στη Μπόχουμ ο Μασούρας; - Προηγμένο πρωτάθλημα - Για αυτό τον θέλουν"

"Η Μπόχουμ είναι γενικά μικρομεσαία ομάδα και στόχος της είναι αποκλειστικά η παραμονή στην Μπουντεσλίγκα. Πιο πολύ το θέμα είναι αν θέλει ο ίδιος ο Μασούρας να πάει σε ένα τέτοιο κλαμπ, χωρίς υψηλές φιλοδοξίες, αλλά που παίζει ασφαλώς σε ένα πολύ πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το δικό μας", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Δεν αποκλείω να έχει βάση το ρεπορτάζ, διότι ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός της Μπόχουμ, ο Ιάπωνας Τακούμα Ασάνο, που βρίσκεται τώρα στο Κύπελλο Ασίας, έχει συμβόλαιο ως το 2024 και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ανανεώσει, καθώς έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από μεγαλύτερα μεγέθη της Μπόχουμ στη Γερμανία".

"Ταιριάζει γάντι ο Μασούρας - Χώρος στην πλάτη της άμυνας - Μπορεί να τον δελεάσει οικονομικά"

Ταιριάζει να παίξει εκεί;

"Η Μπόχουμ είναι μία ομάδα που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, κατά κύριο λόγο reactive και όχι κατοχής, οπότε νομίζω ταιριάζει γάντι στο στιλ του Μασούρα, που ξέρει να κινείται καλά στο χώρο και στην πλάτη της άμυνας".

Οικονομικά;

"Οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι παίκτες της αμείβονται ετησίως με πάνω από 500.000 ευρώ, επομένως έχει τη δυνατότητα να κάνει μία δελεαστική πρόταση στον Μασούρα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Γκονσάλο Πασιένσια (άλλοτε φορ του Ολυμπιακού), παίρνει 720.000 ετησίως και ο άλλος φορ της ομάδας, ο Φίλιπ Χόφμαν 780.000".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση και διακοπή στο ΔΣ της Λίγκας - Χαμός με Κούγια: "Θα πας φυλακή με την εγκληματική οργάνωση"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags