Facebook Pixel Ολυμπιακός: Rebuild στον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ - Εξτρέμ με ρήτρα 50 εκατ., ψάχνει και φορ - Φεύγει το 1ο κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 22:30:00

Rebuild στον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ - Εξτρέμ με ρήτρα 50 εκατ., ψάχνει και φορ - Φεύγει το 1ο κορυφαίο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Rebuild στον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ - Εξτρέμ με ρήτρα 50 εκατ., ψάχνει και φορ - Φεύγει το 1ο κορυφαίο όνομα!

Το νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα, ποιοι υποβαθμίζονται. Οι αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών συνεχίζονται, αφού μετά τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και τα δύο χαφ, στο Λιμάνι ετοιμάζονται να ενισχύσουν και την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Σε φουλ ρυθμό δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τις συμφωνίες με Όρτα και Τσικίνιο ετοιμάζεται για προσθήκη κεντρικού αμυντικού και εξτρέμ. Δεν είναι απαραίτητο όμως ότι οι Ερυθρόλευκοι θα σταματήσουν εκεί, αφού στη μανατζερική πιάτσα ακούγεται πως έχουν ανοιχτές τις… κεραίες τους για να ενισχυθούν περαιτέρω.

Η μεταγραφή δεύτερου κεντρικού αμυντικού είναι μία διόλου αμελητέα πιθανότητα, αλλά υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ψάχνεται ακόμα και σέντερ φορ, παρά το γεγονός ότι δαθέτει τέσσερις στο ρόστερ του (Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς, Ναβάρο)!

Αν πίσω από αυτό το σενάριο… υπάρχει φωτιά και όχι μόνο καπνός θα φανεί τις επόμενες μέρες. Και εφόσον αποδειχθεί πως η προαναφερθείσα πληροφορία ευσταθεί, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν… χτυπάει η καμπάνα για κάποιον από τους υπάρχοντες φορ. Ίσως για τον 34χρονο Γιόβετιτς ή τον 36χρονο Ελ Αραμπί, του οποίου το συμβόλαιο μάλιστα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Προς τον παρόν όμως, όλα αυτά είναι μόνο εικασίες.

Αυτό που δεν είναι εικασία αλλά πραγματικότητα είναι η αναζήτηση για εξτρέμ, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει έναν ακόμα παίκτη σε αυτή τη θέση. Αν βρει τον κατάλληλο, τότε το ρόστερ στη μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι υπερπλήρες και ο συναναγωνισμός μεγάλος, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη συνύπαρξη Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε (σ.σ ο Μπιέλ αναμένεται να αποχωρήσει, ενώ οι Βρουσάι, Μπρνιτς βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες παραμένουν προσηλωμένοι στην πορτογαλική αγορά και τσεκάρουν την περίπτωση του Γκονσάλο Μπόρζες της Πόρτο. Πρόκειται για 22χρονο άσο, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Αν και δεξιοπόδαρος έχει την ικανότητα να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του.

Ο Μπόρζες είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Πόρτο, που είναι γνωστό ότι δεν πουλάει φθηνά. Ακόμα κι όταν δανείζει παίκτες, το κάνει με τους δικούς της όρους και τοποθετεί συχνά πολύ υψηλές ρήτρες αγοράς. Δεν είναι τυχαίο πως ο 22χρονος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατομμύρια ευρώ στο συμβόλαιό του. Το γνωρίζουμε αυτό και από την περίπτωση του Κάρμο, στον εξάμηνο δανεισμού του οποίου θα συμπεριλαμβανόταν οψιόν αγοράς ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπόρζες έχει συμβόλαιο με την Πόρτο έως το καλοκαίρι του 2027, με το Transfermarkt να τοποθετεί την χρηματιστηριακή του αξία στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στα βασικά πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μετρώντας μεν 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αλλά κυρίως ως αλλαγή. Δεν έχει σκοράρει, ενώ έχει μοιράσει 3 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφτασε στα χέρια του Μασούρα μεγάλη πρόταση - Συμπαίκτης με τον Πασιένσια - Άμεση η απάντηση Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags