Facebook Pixel Super League: Ενόχληση Σαββίδη για Μαξίμοβιτς - Ο "Ρονάλντο 2" που έχασε η ΑΕΚ, θέλει ο Ολυμπιακός και… λατρεύει τη Γλυφάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 23:47:00

Ενόχληση Σαββίδη για Μαξίμοβιτς - Ο "Ρονάλντο 2" που έχασε η ΑΕΚ και θέλει ο Ολυμπιακός… λατρεύει τη Γλυφάδα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ενόχληση Σαββίδη για Μαξίμοβιτς - Ο "Ρονάλντο 2" που έχασε η ΑΕΚ και θέλει ο Ολυμπιακός… λατρεύει τη Γλυφάδα!

Ο Λουτσέσκου ζήτησε να δώσουν σε άλλον τα χρήματα του Σέρβου! Ο Ευάγγελος Μίχος παρουσιάζει την ιστορία του Σέρβου εξτρέμ που κυνηγούν στο Λιμάνι, το... παρελθόν του με την Ένωση και τη σχέση "αγάπης" που έχει με το ξενύχτι και το καλό φαγητό, ενώ μεταφέρει και τις αντιδράσεις/εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του χαφ της Χετάφε καιτ η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

NΕΜΑΝΙΑ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ: Για τον 27χρονο διεθνή Σέρβο εξτρέμ, με τα 3.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, που φεύγει σίγουρα από την Τορίνο, δεν "παίζει" μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και οι Μαγιόρκα (για κάποιους μάλιστα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες), Σαλερνιτάνα, Μόντσα (του Μοντεστό) και Σαν Χοσέ (η πρώην ομάδα του Αλμέιδα στο MLS). H πρώτη ελληνική ομάδα πάντως που ανακάλυψε τον Ράντονιτς ήταν η ΑΕΚ, το 2016, όταν αγωνιζόταν δανεικός από την Ρόμα στην Τσουκαρίσκι. Μάλιστα ο Ντάνιελ Μαιστόροβιτς, τότε τεχνικός της διευθυντής , πήγε να τον φέρει στην Ένωση Γενάρη 2017 αλλά κρίθηκαν πολλά τα 600 χιλιάρικα που ζητήθηκαν, για έναν παίκτη που τότε είχε χρηματιστηριακή αξία 100.000 ευρώ. Το καλοκαίρι του 2017 ο Ράντονιτς όμως, με το boostάρισμα Σέρβου ατζέντη που τον είχε αναλάβει ένα χρόνο πριν και του είχε συνέχεια δίπλα του άνθρωπο για να τον ελέγχει και να τον επιτηρεί - ήταν επιρρεπής στο ξενύχτι και στο ... φαγητό, με περιττά κιλά - έκανε μεταγραφή 3.000.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα! Για να πουληθεί Αύγουστο του 2018 με 12.000.000 στην Μαρσέιγ!! Ακολούθησαν Χέρτα, Μπενφίκα και τελευταία η Τορίνο, με την οποία μετράει 11 συμμετοχές και 1 γκολ...

"ΡΟΝΑΛΝΤΟ 2" : Έτσι αποκαλούσαν στην Σερβία τον Ράντονιτς, όταν ξεκινούσε την καριέρα του ως super talent της Ακαδημίας της Παρτιζάν, πριν τον αρπάξουν οι Ιταλοί (Ρόμα, Έμπολι), χρησιμοποιώντας σαν δούρειο ίππο την Ακαδημία του Χάντζι στην Ρουμανία! Ο Ράντονιτς ήταν τρομερός στο ένας εναντίον ενός ενώ όλα αυτά τα χρόνια αποδείχθηκε πως μόνο σε μια θέση μεγαλουργεί (από τις τρεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί), αυτή του αριστερού εξτρέμ αν και δεξιοπόδαρος! Με 44 συμμετοχές/5 γκολ στη Σερβία, συνεχίζουν οι συμπατριώτες του να τον αποκαλούν "Ρονάλντο 2" ενώ σκάουτ που τον γνωρίζουν καλά εδώ και χρόνια για να μας... περιγράψουν την ποιότητα/κλάση τουέκαναν λόγο για... "πιo γρήγορο Λιβάγια"!!! Βέβαια θα ακούσεις κι αρνητικά για τον Ράντονιτς, πως εκτός από "τρελός" ουσιαστικά είναι εξτρέμ της... μίας κίνησης ( να συγκλίνει προς τα μέσα)!

 

ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ: Είναι φαν της... Γλυφάδας και της καλής ζωής. Πρωτοχρονιά έκανε στην Αθήνα αφού με τον κολλητό και συμπαίκτη του στην Σερβία, τον επιθετικό Μίτροβιτς (πρώην Φούλαμ, τώρα στην Σ. Αραβία), είχαν νοικιάσει σπίτι στα νότια προάστεια στις γιορτές και πέρασαν 4 ημέρες... ζάχαρη!!! Όπως είχε αποκαλύψει η στήλη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, το παρεάκι Ράντονιτς-Μίτροβιτς διασκέδαζε στην "Φαντασία" με τον Νίκο Οικονομόπουλο, παρέα με τους Σέρβους του Παναθηναικού, Μλαντένοβιτς-Τζούρισιτς αλλά και τους Ιωαννίδη/Γεβντάι!!

ΜΕΪΤΕ: Το περασμένο καλοκαίρι προτιμήθηκε αυτός αντί του Μαξίμοβιτς για την θέση του αμυντικού χαφ στον ΠΑΟΚ. Ήταν πιο οικονομικός αφού ήρθε ως δανεικός ενώ για τον Σέρβο έπρεπε να τα σκάσουν στην Χετάφε. Μόνο που ο κατά τα άλλα "κλεισμένος ως ελεύθερος τον Γενάρη" Μαξίμοβιτς κατέληξε στον Παναθηναϊκό και στην Θεσσαλονίκη υπάρχει πολύ γκρίνια και μεγάλο ξενέρωμα από αυτή την εξέλιξη. Μέχρι και ο Ιβάν Σαββίδης, που δεν ήταν ενήμερος, φέρεται να ενοχλήθηκε, ζητώντας εξηγήσεις, για έναν παίκτη που τον Αύγουστο είχε ψηθεί να έρθει στον ΠΑΟΚ αλλά τον Γενάρη δεν του έκαναν καν πρόταση! Ο Λουτσέσκου πάντως ζήτησε/εισηγήθηκε να... δοθούν τα λεφτά του... Μαξίμοβιτς για να αγοραστεί ο Μειτέ τώρα και η υποθεσή του να μην... τραβήξει, την αφήσουν για τον Ιούνιο!!! Ο Μειτέ με τα 3.000.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία έχει οψιόν αγοράς 4 εκατομμύρια. Στόχος του ΠΑΟΚ, απο την στιγμή που αποτελεί επιθυμία του Λουτσέσκου, να τα βρεί με τον Μειτε και μετά να πιέσουν από κοινού την Μπενφίκα να ρίξει τις απαιτήσεις της απο τα 4 εκατομμύρια, κάνοντας επαναδιαπραγμάτευση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags