Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γέρι Μίνα: Στόπερ με μεταγραφές 50 εκατ. για Ολυμπιακό - "Δεν βλέπει κανέναν αν... - Γι΄ αυτό θέλουν να τον ξεφορτωθούν"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 13:18:00

Στόπερ με μεταγραφές 50 εκατ. για Ολυμπιακό - "Δεν βλέπει κανέναν αν... - Γι΄ αυτό θέλουν να τον ξεφορτωθούν"

του Γιώργου Κτενά
Στόπερ με μεταγραφές 50 εκατ. για Ολυμπιακό - "Δεν βλέπει κανέναν αν... - Γι΄ αυτό θέλουν να τον ξεφορτωθούν"

Εμπειρία, ποιότητα, κλάση. Υπάρχει όμως και ένα "αν"! Στο Λιμάνι ετοιμάζονται να φέρουν άμεσα ένα ακόμα πολύ μεγάλο όνομα κεντρικού αμυντικού...

Νέο όνομα στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες θέλουν να φέρουν και νέοους με ταλέντο και προοπτική, αλλά και εμπειρία στο ρόστερ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Γέρι Μίνα απασχολεί τους Ερυθρόλευκους, ως μια λύση από το πάνω ράφι - Από το καλοκαίρι τού 2023 βρίσκεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Φιορεντίνα, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει σε Μπαρτσελόνα, Έβερτον και Παλμέιρας.

Το market value του Μίνα βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει μέχρι και τα 30 εκατ. ευρώ παλαιότερα), τα transfer fees που έχουν πληρωθεί για εκείνον αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ, αλλά φαίνεται ότι στα 29 του χρόνια ψάχνει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του - Το συμβόλαιό του με τους Βιόλα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Η αξία τού Μίνα δεν είναι κάτι που μπαίνει σε διαπραγμάτευση, καθώς στην καριέρα του έχει παίξει σχεδόν σε 300 παιχνίδια υψηλού επιπέδου, αλλά αυτό που έχει σημασία να δούμε είναι σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την καριέρα του.

"Τραυματίας στη Φιορεντίνα - Για αυτό φεύγει από τη Φλωρεντία - Αν είναι υγιής δεν βλέπει κανέναν στον Ολυμπιακό"

"Παίκτης με καλό βιογραφικό στις προηγούμενες ομάδες του και στην εθνική Κολομβίας. Αλλά ήρθε τραυματίας στη Φιορεντίνα. Ένα παιχνίδι ως βασικός στο Κόνφερενς Λιγκ, κι άλλες έξι συμμετοχές ως αλλαγή", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:"Αν δεις τα νούμερά του και τα λεπτά συμμετοχής, ίσα που συμπληρώνει 2 αγώνες. Δεν τον θέλουν και προφανώς θέλουν να τον ξεφορτωθούν, αφού δεν βοηθά".

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό αν είναι καλά;

"Αν είναι υγιής δεν βλέπει κανέναν στον Ολυμπιακό. Προφανώς παίκτης με κοντά 100 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι άμπαλος. Αλλά αμφιβάλλω για την κατάστασή του. Μονίμως τραυματίας στο εξάμηνο που είναι στην Ιταλία".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενόχληση Σαββίδη για Μαξίμοβιτς - Ο "Ρονάλντο 2" που έχασε η ΑΕΚ και θέλει ο Ολυμπιακός… λατρεύει τη Γλυφάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags