Facebook Pixel Άρης - Λορέν Μορόν: Αποκάλυψη! Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αθήνας για Μορόν στον Άρη - Bonus για πρωτάθλημα σε Κάρμο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 23:55:00

Αποκάλυψη: Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αθήνας για Μορόν στον Άρη - Bonus για πρωτάθλημα σε Κάρμο!

GOALάρες by Εvaggelistis

Ο Καρυπίδης έχει μία εξαιρετική προσφορά στα χέρια του! Ο Ευάγγελος Μίχος ταράζει την πιάτσα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τρία αποκλειστικά θέματα. Η πρόταση-βόμβα για τον κορυφαίο άσο του Άρη κ γιατί ο νέος αμυντικός του Ολυμπιακού... παγώνει την υπόθεση Μίνα και ποια είναι η συμφωνία με την Πόρτο!

ΜΟΡΟΝ: O 30χρονος Ισπανός φορ είναι από τις αποκαλύψεις της φετινής Super League, έχοντας σημειώσει 10 γκολ σε 18 ματς πρωταθλήματος. Είναι αναντικατάστατος στην ομάδα του Άκη Μάντζιου ενώ έχει συμβόλαιο ως το 2025 με τους κίτρινους. Στο παρελθόν είχε ακουστεί πως ο Άρης αρνήθηκε πρόταση για τον μόνιμο σκόρερ του από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η πληροφορία από... χέρι που έφτασε στη στήλη, θέλει τον Καρυπίδη να έχει γίνει δέκτης πολύ καλής πρότασης για τον Λορέν Μορόν από μεγάλη ελληνική ομάδα!!! Για την ακρίβεια από ομάδα του πάλαι ποτέ ΠΟΚ (δηλαδή Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ) που μπορεί να θεωρηθεί και... έκπληξη. Θυμίζω πως τον περασμένο Γενάρη ο Καρυπίδης είχε κάνει την σούπερ πώληση του Μαντσίνι. Ο Μορόν βεβαίως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να φύγει τώρα ακόμη και με πολύ καλά λεφτά, μεσούσης μιας σεζόν που μπορεί εύκολα να φέρει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός κι αν έχει βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης του ή και δύο ώστε να περιοριστούν οι αντιδράσεις...

ΚΑΡΜΟ: Η ολοκλήρωση του deal δανεισμού του με την Πόρτο αυτομάτως βάζει τέλος στην σεναρολογία για τον Κολομβιανό στόπερ Μίνα. Ενδεχομένως να αποτελούσε την εναλλακτική του Πορτογάλου για τους ερυθρόλευκους και συγχρόνως μια στρατηγική να βάλουν πίεση στους "δράκους" να... τελειώνουν με την υπόθεση Κάρμο, διαφορετικά θα τους ξέμενε. Με τον κόουτς Κονσεισάο θυμίζω να έχει ξεκαθαρίσει πως με αυτόν προπονητή ο Κάρμο δεν θα ξαναπαίξει στην πρώτη ομάδα. Ερχόμενος ως δανεικός στον Πειραιά η Πόρτο θα γλιτώσει το μισό ετήσιο συμβόλαιο του Κάρμο για την τρέχουσα σεζόν (θα το καλύψει ο Ολυμπιακός) ενώ θα εισπράξει και 250.000 ευρώ ως loan fee!

Μάλιστα έχει μπει και ... bonus loan fee(!!!), επιπλέον 250.000 ευρώ, που θα λάβουν οι "δράκοι" εφόσον ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα!!! Αρχικά η Πόρτο ζητούσε 1 εκατομμύριο και στην συνέχεια 700.000 ως ενοίκιο για να... συμβιβαστεί τελικά με 250+250 χιλιάρικα. Από την άλλη βεβαίως η οψιόν αγοράς του ανέβηκε από τα 15 στα 18.000.000 ευρώ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Πασχαλάκη, Μασούρα - Ο "όρος" του Φορτούνη για να μείνει - Bρήκε αντι-Καμαρά

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags