Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου και αρχικά στάθηκε στη χθεσινή συζήτηση του Ματίας Αλμέιδα με τους δημοσιογράφους στα Σπάτα, τονίζοντας ότι «το πιο σημαντικό από όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας. Για τη φιλοσοφία του με πιο νεαρούς παίκτες και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτό είναι το όραμά του για την ΑΕΚ, να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας».

Από εκεί και πέρα και σχετικά με τα όσα ανέφερε για τα μεταγραφικά, ο Κετσετζόγλου υπογράμμισε ότι ο Αργεντινός προπονητής επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, ότι η ΑΕΚ θα πάρει παίκτη μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και με ορίζοντα να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, ενώ σημείωσε ότι «ο Αλμέιδα όλα τα λαμβάνει υπόψη και σε όλα συμμετέχει. Ένα πράγμα, που κάνει και αυτός, είναι βάζει ένα όριο στο οικονομικό κομμάτι».

Τέλος, ο ρεπόρτερ τόνισε ότι «έτσι όπως μίλησε ο Αλμέιδα για τον Ραντόνια, καταλάβαμε ότι πιθανότατα θα τον δούμε την Κυριακή, είτε ως βασικό είτε ως αλλαγή».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αθήνας για Μορόν στον Άρη - Bonus για πρωτάθλημα σε Κάρμο!