Facebook Pixel Διαιτητές: "Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας στα γήπεδα, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 12:17:00

"Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας στα γήπεδα, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε"!

Sportdog Team
"Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας στα γήπεδα, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε"!

Οι διαιτητές της Super League πήραν θέση για την επίθεση στην σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου, εκτοξεύοντας μεταξύ άλλων και ειρωνείες για όσα είπε σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν διαιτητές και βοηθοί της Super League, καταδικάζοντας την επίθεση που δέχτηκε η σύντροφος του μέλους της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, η οποία γρονθοκοπήθηκε άγρια και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. 

Στην ανακοίνωσή υπάρχει και ξεκάθαρη ειρωνεία για την πρόσφατη τοποθέτηση του υπουργού προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς».

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

"Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μία άνανδρη επίθεση, αυτή τη φορά σε γυναίκα. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών, ήταν για άλλη μία φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα! Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αθήνας για Μορόν στον Άρη - Bonus για πρωτάθλημα σε Κάρμο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags