Το κλίμα και τα δικά του συμπεράσματα από τα όσα δήλωσε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι των μεταγραφών και του σχεδιασμού, τονίζοντας ότι όλα περνούν από την έγκριση του Αργεντινού τεχνικού, ενώ ξεκαθάρισε ότι αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση για την ενίσχυση της ομάδας και πάλι θα πρέπει να δοθεί το «ΟΚ» από τον προπονητή της Ένωσης:

 «Όλα στον σχεδιασμό της ΑΕΚ περνούν από τον Αλμέιδα. Αν προκύψει κάτι, για την ΑΕΚ σε μεταγραφικό επίπεδο θα το εγκρίνει ο ίδιος. Η ΑΕΚ έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένη η δομή της ομάδας, σε πρότζεκτ και αγωνιστικό κομμάτι. Έχει αλλάξει η νοοτροπία. Από ηττοπάθεια, έχει γίνει νικήτρια. Για να έρθει κάποιος θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος.»

Tέλος στάθηκε και στην περίπτωση να ξεκινήσει βασικός ο Ραντόνια απέναντι στον ΟΦΗ στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ παρουσίασε ως εναλλακτική τον Ορμπελίν Πινέδα: «Περιμένουμε για Ραντόνια ή Πινέδα στο δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον ΟΦΗ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπρινιόλι: "Δεν με σέβονται στον ΠΑΟ! Μόλις ήρθε ο Τερίμ είπα ότι θέλω να φύγω και…" - "Διάψευση" για ΑΕΚ!