Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχεται να... ανεβάσει τον Ολυμπιακό - "Πλακώθηκε" δημόσια με τον προπονητή - "Αδιάφορος και εκτός αποστολής"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 13:36:00

Έρχεται να... ανεβάσει τον Ολυμπιακό - "Πλακώθηκε" δημόσια με τον προπονητή - "Αδιάφορος και εκτός αποστολής"!

του Γιώργου Κτενά
Έρχεται να... ανεβάσει τον Ολυμπιακό - "Πλακώθηκε" δημόσια με τον προπονητή - "Αδιάφορος και εκτός αποστολής"!

"Γρήγορος και με ντρίμπλα, αλλά και προβληματικός..."! Ποιος είναι ο εξτρέμ που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι και πιέζουν να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, οι προστριβές του με τη νυν ομάδα του, η ποιότητά του στο γήπεδο και ο χαρακτήρας του που δημιουργεί εντάσεις.

Την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, για την ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ, καθώς ο 27χρονος άσος αποτελεί μια πρώτης τάξης λύση για να παίξει δεξιά ή αριστερά στα "φτερά" αλλά, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να παίξει ακόμα και ως επιθετικός.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2025 με την Τορίνο, η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ (παλαιότερα είχε φτάσει μέχρι τα 10 εκατ. ευρώ), ενώ δεν είναι τυχαία ούτε η παρουσία του στην εθνικη ομάδα στο Μουντιάλ τού Κατάρ αλλά ούτε και η καριέρα του σε Ρόμα, Χέρτα, Μαρσέιγ, Μπενφίκα, Ερυθρό Αστέρα αλλά και την Τορίνο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, προκειμένου συλλέξουμε πληροφορίες για τον Ράντονιτς αλλά και την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

"Προβληματικός χαρακτήρας και με προστριβές - Δημόσιο κράξιμο από τον προπονητή - 3 γκολ σε 4 ματς"

"Πολύ καλός παίκτης, παίζει αριστερά, δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον σέντερ φορ. Αλλά είναι προβληματικός χαρακτήρας. Έχει συχνές προστριβές με τον προπονητή του, τον Ίβαν Γιούριτς, που συχνά τον κατηγορούσε δημόσια για έλλειψη προσπάθειας στην προπόνηση, για αδιαφορια, τον άφηνε εκτός αποστολής, άφηνε υπονοούμενα ότι ο παίκτης πρέπει να λύσει προσωπικά θέματα και μετά να επανέλθει", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόθεσε:

"Φέτος ξεκίνησε πολύ καλά με 3 γκολ στα 4 πρώτα ματς και ξαφνικά τον εξαφάνισε ο Γιούριτς. Πρώτα πάγκο και μετά εκτος αποστολής σε κάποια ματς".

"Γρήγορος, ντρίπλα και μπούκα - Step up σε σχέση με Γιόβετιτς - Έχει πληροφορίες ο Ολυμπιακος"

Οπότε τα αγωνιστικά του στοιχεία δεν υπερισχύουν του χαρακτήρα;

"Είναι γρήγορος, με ντρίπλα, με μπούκα, πατάει περιοχή και εκτελεί. Αλλα θα σταθώ ξανά στον χαρακτήρα του - Όταν ένας προπονητής σε δύο χρόνια σε έχει σε διαδικασία ζεστό-κρύο διαρκώς, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει".

Υπάρχει φημολογία για το μέλλον του Γιόβετιτς στον Ολυμπιακό - Μπορεί ο Ράντονιτς να αναβαθμίσει τη θέση, αν τελικά έρθει στην Ελλάδα;

"Δεν έχει την εκτελεστική δεινότητα του Γιόβετιτς, αλλά παίζει κι αυτός δεξιά, αριστερά και δεύτερος επιθετικός. Αν έρθει ο Ράντονιτς, βέβαια, είναι κατά πολύ νεότερος, είναι θεωρητικά step up αλλά να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι".

Πώς θα μπορούσε να έρθει στο Λιμάνι;

"Δανεικός με οψιόν θα μπορούσε να έρθει, γιατί και ο Ολυμπιακός προφανώς έχει αυτές τις πληροφορίες - Δηλαδή γιατί ένας παίκτης με τέτοια ποιότητα, που ήταν και στο Μουντιάλ του Κατάρ, δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής στην Τορίνο".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη η ανανέωση Φορτούνη, προσφορά 2,5 εκατ. ετησίως - "Καμπάνα" Τερίμ για Σένκεφελντ... νέος Πέρεθ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags