Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρίβει τα... χέρια του ο Τερίμ - Σημαντική εξέλιξη με την κατάσταση του Παλάσιος ενόψει ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 18:11:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Τερίμ - Σημαντική εξέλιξη με την κατάσταση του Παλάσιος ενόψει ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Τερίμ - Σημαντική εξέλιξη με την κατάσταση του Παλάσιος ενόψει ΠΑΟΚ

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Τούρκος τεχνικός έχει κάθε λόγο να χαμογελάει σχετικά με την κατάσταση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για τους Πράσινους μιας και όπως έγινε γνωστό ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος και είναι πολύ πιθανό να συμπεριλφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε θεραπεία, θα δώσει κανονικά το παρών στην Τούμπα.

"Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παλάσιος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νικολακόπουλος αποκάλυψε μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Ετοιμος να έρθει αύριο στην Αθήνα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags