Facebook Pixel Μήνυμα... σοβαρότητας από Ορτέγκα ενόψει ΠΑΣ - Τι είπε για την κλήση του στην Εθνική Αργεντινής
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-27 01:30:00

Μήνυμα... σοβαρότητας από Ορτέγκα ενόψει ΠΑΣ - Τι είπε για την κλήση του στην Εθνική Αργεντινής

Sportdog Team
Μήνυμα... σοβαρότητας από Ορτέγκα ενόψει ΠΑΣ - Τι είπε για την κλήση του στην Εθνική Αργεντινής

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δε θα υποτιμήσει το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (28/01) και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στάθηκε στη σοβαρότητα που απαιτείται να δείξουν οι ερυθρόλευκοι στον αγώνα αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πράγματι μετά από καιρό είχαμε χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα. Σκοπεύουμε να το δείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. 

Πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες σα να είναι οι μεγαλύτερες. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Αν μπεις στο παιχνίδι με αυτό στο μυαλό σου τότε δεν θα παίξεις καλά, οπότε δεν πρόκειται να το κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα».  

Για την παρουσία του στην Εθνική Αργεντινής: «Πραγματικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα να βρίσκομαι δίπλα σε τόσο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια ωραία στιγμή για μένα και ελπίζω να συνεχίσουμε καλά για να κληθώ ξανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα ο Μπακαμπού - "Κατηφόρα" για Σεμέδο - Ο Μπόλονι... λυτρώνει τον Εμβιλά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags