Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Σαρωτικές αλλαγές σε όλο τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρινάκη - Σκάει επιστροφή έκπληξη - Φεύγει ο Γιόβετιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-27 17:33:00

Σαρωτικές αλλαγές σε όλο τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρινάκη - Επιστροφή λόγω... Μουρίνιο - Φεύγει ο Γιόβετιτς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σαρωτικές αλλαγές σε όλο τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρινάκη - Επιστροφή λόγω... Μουρίνιο - Φεύγει ο Γιόβετιτς!

Ανανέωση και στην ΠΑΕ, εκτός από το ρόστερ στο Λιμάνι! Η επένδυση που έχει γίνει (και) φέτος στον σύλλογο είναι τεράστια και πρέπει άμεσα να υπάρξει βελτίωση της εικόνας σε όλα τα επίπεδα. Ο ιδιοκτήτης έχει πάρει τις αποφάσεις του και κυνηγάει την κορυφή, με τους καλύτερους...

Μια πληροφορία που μπορεί να έχει ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό έφτασε στα αυτιά τού sportdog από την Ιταλία, δεδομένου ότι εμπλέκονται πρόσωπα που σχετίζονται με τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να σχετιστούν ξανά στο μέλλον.

Σε μια εποχή, μάλιστα, που οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αλλαγές, καθώς το καλοκαιρινό πλάνο με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντονιο Κορδόν δεν είχε δουλέψει, και το τωρινό με τους Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν περνούν απαρατήρητες. Θα τις δούμε αναλυτικά μία-μία...

ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ: Το μέλλον της στη Ρόμα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Γιατί η αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο, χωρίς εκείνη να γνωρίζει τίποτα, δημιούργησε μια κατάσταση που η κυρία Σουλούκου δεν μπορεί να ανεχτεί. Κι αυτό είναι που έχει προκαλέσει την διάθεσή της για να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα. Γνωστά πράγματα είναι όμως αυτά.

ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ/1: Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι η πρώην συνεργάτιδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαφωνεί και με την αποχώρηση του Τιάγκο Πίντο, του αθλητικού διευθυντή τού συλλόγου, που έχει εγγυηθεί με την παρουσία του (παράλληλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο) τις επιτυχίες των τελευταίων ετων. Η κυρία Σουλούκου θεωρεί ότι αυτές οι αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν και τη δική της δουλειά, για αυτό και σκέφτεται την αποχώρηση.

ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ/2: Πού μπορεί να πάει; Εδώ είναι που έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Ολυμπιακού, καθώς ως στέλεχος στον χώρο τού ποδοσφαίρου έχει αναδειχθεί μέσα από τους Ερυθρόλευκους. Από την Ιταλία, όμως, μαθαίνουμε ότι υπάρχουν ομάδες τόσο στη γειτονική χώρα που θέλουν να της προσφέρουν στέγη, όπως και από τη Σαουδική Αραβία! Γιατί θεωρείται κορυφαία CEO και, προφανώς, η αξία της είναι μεγάλη. Για αυτό και ετοιμάζονται να της προσφέρουν χρυσό συμβόλαιο.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: Το όνομα του τεχνικού διευθυντή τής Μόντσα συνδέθηκε με τη Ρόμα, ως αντι-Τιάγκο Πίντο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στη Ρόμα (το πιθανότερο είναι να πάει στη θέση τού Πίντο ο Πολ Μίτσελ). Ξέρετε γιατί; Επειδή ακριβώς η Σουλούκου θα αποχωρήσει από το ιταλικό κλαμπ. Μπορεί να συνυπάρξουν σε άλλη ομάδα Μοντέστο και Σουλούκου; Ποιος μπορεί να το πει με βεβαιότητα αυτό; Πάντως με αυξημένες αρμοδιότητες στο τρίγωνο Νότιγχαμ Φόρεστ-Ολυμπιακός-Ρίο Άβε μπορούν να βρουν έξτρα κίνητρο. Τόσο η Σουλούκου όσο και ο Μοντέστο...

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Κι ένα αγωνιστικό νέο, που αφορά τον πεπειραμενο άσο. Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Ράντονιτς, της Τορίνο, που πλησιάζει στο Λιμάνι και έχει κοινά αγωνιστικά με τον Γιόβετιτς - Παίζει αριστερά και δεξιά στην επίθεση αλλά και πίσω από τον φορ. Αλλά και η είδηση από τη Σερβία ότι η Παρτιζάν ετοιμάζεται να πουλήσει τον Σαλντάνια. Κρατήστε σε μια άκρη τού μυαλού σας αυτό που σας γράφουμε, γιατί μάλλον ο Γιόβετιτς ετοιμάζει βαλίτσες...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη η ανανέωση Φορτούνη, προσφορά 2,5 εκατ. ετησίως - "Καμπάνα" Τερίμ για Σένκεφελντ... νέος Πέρεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags