Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης: Αποφασίζει ο Γιαννούλης για Ελλάδα - "60-40 οι πιθανότητες για ΠΑΟ και ΑΕΚ" - "Διαφωνία" με Αλμέιδα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 12:00:00

Αποφασίζει ο Γιαννούλης για Ελλάδα - "60-40 οι πιθανότητες για ΠΑΟ και ΑΕΚ" - "Διαφωνία" με Αλμέιδα!

του Νίκου Στεργίου
Αποφασίζει ο Γιαννούλης για Ελλάδα - "60-40 οι πιθανότητες για ΠΑΟ και ΑΕΚ" - "Διαφωνία" με Αλμέιδα!

Ποια ομάδα είναι φαβορί για τον Έλληνα μπακ της Νόριτς; Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είναι ένα από πιο... hot μεταγραφικά ονόματα στην αγορά και έρχεται "μάχη" για την απόκτησή του. Ποιος έχει προβάδισμα και γιατί...

Ολόκληρο θέμα είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα με το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα, καθώς το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τη Νοριτς.

Αρχικά ενδιαφέρον είχε δείξει η ΑΕΚ, ίσως για να υπάρξει σχετική μετακίνηση από την περίοδο του Γενάρη, ενώ στο κόλπο έχει μπει και ο Παναθηναϊκός, που αφενός θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του, αφετέρου στο τέλος τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν αποκλείεται να ψάξει για αριστερό μπακ.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο θέλει ο ίδιος ο παίκτης να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και την απάντηση σε αυτό θα δώσουν μια σειρά από παράμετροι, με πρώτη και κύρια το αν θα πάρει την άνοδο στην Premier League η ομάδα του και, φυσικά αν θα του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση του όνομα του έχει βρεθεί, ξανά, σε ρεπορτάζ των μεγάλων ελληνικών ομάδων και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι για το μέλλον του, καθώς αναμφίβολα σε μια άκρη τού μυαλού του έχει την επιστροφή κάποια στιγμή στη Σουπερ Λιγκ.

"Θα χτυπήσει την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός - 60-40 να πάει στην ΑΕΚ - Στη θεση του Χουανκάρ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, βαθύ γνώστη του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, για να μάθουμε αφενός τι κάνει φέτος με τη φανέλα της Νόριτς, αλλά και την προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα.

"Φέτος πότε είναι βασικός και πότε όχι. Είχε και προβληματάκια τραυματισμών, αλλά γενικά ο Γιαννούλης είναι 11αδάτος ή στο ροτέισον της 11άδας. Άλλωστε δύο αριστεροί μπακ είναι στην ομάδα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα: "Πρέπει πρώτα να δούμε αν θα ανέβει η ομάδα του. Από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά πιστεύω για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του".

Τον "βλέπεις" στον Παναθηναϊκό;

"Ο Χουανκάρ θεωρώ ότι θα φύγει το καλοκαίρι, οπότε θα πάει αριστερο μπακ ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ ότι θα χτυπήσει την περίπτωσή του αν επιστρέψει στην Ελλάδα. Αν αποφασίσει να παίξει ξανά εδώ, θεωρώ ότι 60% έχει πιθανότητες να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και 40% στην ΑΕΚ".

Πού θα ταίριαζε καλύτερα, στους Πράσινους ή στην ΑΕΚ;

"Αν πάρει τον Γιαννούλη η ΑΕΚ, είναι σαν να θάβει τον Πήλιο. Πιστεύω ότι ο Αλμέιδα θέλει να δώσει στον Πήλιο ευκαιρίες για να "βγει". Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχεία, τυπικά δεν έχουν διαφορά ο Χουανκάρ με τον Γιαννούλη, οπότε γιατί όχι; Ίσως ο Χουανκάρ είναι κάπως πιο επιθετικός".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μπρινιόλι και ΑΕΚ - Πρόταση από ιστορική ιταλική ομάδα - Έφτυσε προπονητή ο Ότο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags