Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τον Γιάννη Σταυρόπουλο, ανέφερε πως η Ένωση είναι ξεκάθαρη για το θέμα του Νίκλας Ελίασον με τις φήμες για Σαμσουνσπόρ και πως ο παίκτης δεν παραχωρείται, πόσω μάλλον στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια, τόνισε πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε κρούση από την Τουρκία για τον Σουηδό (ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2027), χωρίς, ωστόσο, να μιλάνε για ποσό, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην μπαίνουν σε συζητήσεις.

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ υπογράμμισε ότι η επιστροφή του Σιντιμπέ λύνει τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα στη δεξιά πλευρά της άμυνας, μιας και ο Ρότα είναι τιμωρημένος. Έτσι, στην πρόβλεψη για την πιθανή ενδεκάδα τοποθέτησε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τον Βίντα και τον Κάλενς στα στόπερ, τον Γάλλο στο δεξιά και τον Πήλιο στα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή πρόσθεσε πως, πιθανότατα, θα είναι ο Γιόνσον με τον Πινέδα, ενώ δεν απέκλεισε τη χρησιμοποίηση του Μάνταλου αντί του Μεξικανού, με τον Άμραμπατ στο δεξί «φτερό», τον Γκατσίνοβιτς στο αριστερό και τον Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μπρινιόλι και ΑΕΚ - Πρόταση από ιστορική ιταλική ομάδα - Έφτυσε προπονητή ο Ότο!