Facebook Pixel Κώστας Κετσετζόγλου: Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου για Περέα και Ελίασον - Επιστρέφει ο Μουκουντί!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 12:43:00

Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου για τα σενάρια με Περέα και Ελίασον - Επιστρέφει ο Μουκουντί!

Sportdog Team

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, τα μεταγραφικά σενάρια, αλλά και την επιστροφή του Μουκουντί.

Παιχνίδι που με νίκη θα φέρει την ΑΕΚ διπλά κερδισμένη απόψε χαρακτήρισε το σημερινό με τον ΟΦΗ (16:00) ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει και θα είναι σε κάθε αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός κερδισμένη. Ο ΟΦΗ είχε κερδίσει στην Κρήτη και ήταν καλύτερος στα 90 λεπτά, κάτι που συμβαίνει σπάνια επί Αλμέιδα. Είναι η μοναδική ήττα της φέτος στην Ελλάδα. Αν η ΑΕΚ το αντιμετωπίσει το παιχνίδι όπως αυτό με τον Ατρόμητο, δεν θα έχει πρόβλημα. Ο Σιντιμπέ είναι έτοιμος και πιθανώς να παίξει», τόνισε.

Για τα σενάρια σχετικά με τον Χουάν Χοσέ Περέα τόνισε πως «… είχε απασχολήσει το καλοκαίρι, όμως η Στουτγάρδη δεν έδειξε διάθεση να τον παραχωρήσει. Αυτή την περίοδο δεν έχει προκύψει κάτι. Πιθανώς να απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι», ενώ πρόσθεσε πως «… μπορεί μέχρι την Τετάρτη να γίνει κάποια μεταγραφή».

Σχετικά με τα τουρκικά δημοσιεύματα για τον Ελίασον είπε: «Δεν νομίζω ένας παίκτης της ΑΕΚ να έχει φιλοδοξία να πάει στη Σαμσουνσπόρ. Ενδιαφέρον μπορεί να υπήρξε, αλλά δεν θα έδινε έναν βασικό παίκτη, εκτός κι αν ερχόταν μια τρελή πρόταση».

Τέλος, για το πότε αναμένεται η επιστροφή του Μουκουντί μετά τον αποκλεισμό του Καμερούν είπε πως «… μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει, οπότε θα είναι διαθέσιμος και με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μπρινιόλι και ΑΕΚ - Πρόταση από ιστορική ιταλική ομάδα - Έφτυσε προπονητή ο Ότο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags