Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιουσούφ Σάρι: Μεταγραφή εξτρέμ το επόμενο 48ωρο ο ΠΑΟ - Διέρρευσε το όνομα του Σάρι - Στην Αθήνα ο ατζέντης του Παλάσιος
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 15:35:00

Μεταγραφή εξτρέμ το επόμενο 48ωρο ο ΠΑΟ - Διέρρευσε το όνομα του Σάρι - Στην Αθήνα ο ατζέντης του Παλάσιος!

Οι Μιχείες
Μεταγραφή εξτρέμ το επόμενο 48ωρο ο ΠΑΟ - Διέρρευσε το όνομα του Σάρι - Στην Αθήνα ο ατζέντης του Παλάσιος!

Τα χρήματα που ζητάει ο Αργεντινός και η πίεση να φύγει τώρα! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει τις τελευταίες πληροφορίες για τον άσο του Τριφυλλιού που είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσει για το Μεξικό, την επίσημη κρούση για τον Μαντσίνι, αλλά και τη νέα προσθήκη του Φατίχ Τερίμ

Για τους... μύστες μόνο βόμβα μεγατόνων (όπως δηλαδή παρουσιάζεται) δεν αποτελεί η μεξικάνικη αποκάλυψη πως ο Σεμπάστιαν Παλάσιος του Παναθηναϊκού είναι κοντά σε συμφωνία με την Πούμας.

Κι αυτό αφού το θέμα της δικής του ανανέωσης με το τριφύλλι καθυστερεί, περιμένει την αξιολόγηση του Τερίμ και δεν υπάρχει πλέον Γιοβάνοβιτς να πιέσει τον Αλαφούζο για να "κλείσει" άμεσα ο αγαπημένος του εξτρέμ (όπως είχε συμβεί με τους Πέρεθ, Σέκεφελντ) ενώ έχει μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και μπορεί ως ελεύθερος να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα.

Εδώ και ημέρες στο παρασκήνιο κυκλοφορούσαν πληροφορίες πως σε αυτή την μεταγραφική περίοδο ήταν πολύ πιθανό να αποχωρούσε ένας εξτρέμ του Παναθηναϊκού, μεταξύ Μαντσίνι και Παλάσιος. Ο πρώτος όμως, δεν φεύγει με τίποτα, παρότι υπήρξε ξανά επίσημο ενδιαφέρον απο κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας. Για εκεί ψαχνόντουσαν οι ατζέντηδες του Παλάσιος ενώ μιλούσαν και με το Μεξικό, όπου ο πελάτης τους έχει πολύ καλό όνομα και είναι μια αγορά που οι Αργεντινοί έχουν μεγάλη πέραση ενώ μπορεί να πληρώσει υψηλά συμβόλαια, ειδικά σε ελεύθερους!!

Για αυτο τον λόγο , λοιπόν, προφανώς και οι πράσινοι υπεύθυνοι κρατούσαν ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένα εξτρέμ, παρότι έχει προστεθεί και ο Λημνιός( αυτός σε πρώτη φάση για το ροτέισον)!

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό Δευτέρα ή Τρίτη να έχουμε τέτοια μεταγραφή (εξτρέμ) , ανεξάρτητα από την υπόθεση Παλάσιος. Στην Τουρκία μάλιστα ακούγεται έντονα για Ελλάδα το όνομα του 25χρονου διεθνή Γαλλό-Τούρκου δεξιού εξτρέμ, Γιουσούφ Σάρι, με τα 6.500.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία. Παίζει κι αυτός στην Άντανα Ντεμίρσπορ (που πήρε τον Μοχαμαντί της ΑΕΚ), με τα μεγάλα οικονομικά θέματα και τις καθυστερήσεις πληρωμών ενώ ακούγεται για δανεικός αλά Ακαιντίν!! Μάλιστα είχε συνυπάρξει ένα χρόνο με τον Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ...

Για να επιστρέψω στην υπόθεση Παλάσιος, σύμφωνα με την ελ ληνό -αργεντίνικη πιάτσα agents, ο 32χρονος άσος είχε δυο προτάσεις από το Μεξικό. Η μια ήταν από την Τιχουάνα, που έχει στο ρόστερ της 6 συμπατριώτες του Παλάσιος. Και η άλλη από την Πούμας, που έχει Αργεντινό τεχνικό, τον Γκουστάβο Λέμα. Με τον Παλάσιος να ζητάει ακατέβατα για την επιστροφή του στο Μεξικό, είτε για την μια, είτε για την άλλη ομάδα, 1.400.000 ετησίως!

Προφανώς για αυτό τον λόγο , ενδεχομένως και για να συζητήσει/ενημερώσει τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας εσπευσμένα στην Αθήνα ο ατζέντης του Παλάσιος.Κάτι που για ευννόητους λόγους δεν επικοινωνήθηκε και το αποκαλύπτει σήμερα η στήλη. 

Τελευταία πληροφορία από ...χέρι: η Πούμας πίεζε την πλευρά Παλάσιος να κλείσουν άμεσα για τώρα και όχι από το καλοκαίρι. Και τον πιέζει αφού έχει σταντ μπαι τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Μαρκίνιος της Φερεντσβάρος!!!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μπρινιόλι και ΑΕΚ - Πρόταση από ιστορική ιταλική ομάδα - Έφτυσε προπονητή ο Ότο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags