Facebook Pixel Με Ραντόνια δεξί μπακ! Γιόνσον στα χαφ – Έτσι παίζει η ΑΕΚ με ΟΦΗ – Νοκ άουτ ο Σιμάνσκι για έναν μήνα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 15:05:00

Με Ραντόνια δεξί μπακ! Γιόνσον στα χαφ – Έτσι παίζει η ΑΕΚ με ΟΦΗ – Νοκ άουτ ο Σιμάνσκι για έναν μήνα

Sportdog Team
Με Ραντόνια δεξί μπακ! Γιόνσον στα χαφ – Έτσι παίζει η ΑΕΚ με ΟΦΗ – Νοκ άουτ ο Σιμάνσκι για έναν μήνα

Δείτε την ενδεκάδα της Ένωσης στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Τις τελευταίες ημέρες λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Σιντιμπέ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο, ο Αλμέιδα είχε κάνει αναφορά στην περίπτωση του Ραντόνια. Παρότι ο Γάλλος αμυντικός προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού, ο τελευταίος έριξε στη μάχη τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πήρε θέση στα δεξιά της άμυνας, λόγω και της απουσίας του Ρότα που εκτίει τιμωρία μίας αγωνιστικής για κάρτες.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Στάνκοβιτς, με τους Βίντα-Κάλενς στα στόπερ και τον Πήλιο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Γιόνσον έχει ρόλο κόφτη, αφού ο Σιμάνσκι χτύπησε στην προχθεσινή προπόνηση και διαπιστώθηκε ότι έχει τραυματιστεί στον τένοντα του μηριαίου του αριστερού ποδιού, γι’αυτό και αποκλείστηκε, ενώ ξεκίνησε θεραπεία, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε 4 με 6 εβδομάδες, ανάλογα με την αντίδραση που θα έχει στην αγωγή.

Στην αριστερή πτέρυγα τοποθετήθηκε ο Γκατσίνοβιτς, στη δεξιά ο Άμραμπατ, δεκάρι ο Πινέδα και επιθετικό δίδυμο ο Τσούμπερ με τον Πόνσε.

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags