Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Ο Αστέρας πήρε το ντέρμπι της 6άδας - Τριάρα στον Ατρόμητο με φοβερό Κρέσπι - Μοιραίος ο Βέργος (Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 19:34:00

Ο Αστέρας πήρε το ντέρμπι της 6άδας - Τριάρα στον Ατρόμητο με φοβερό Κρέσπι - Μοιραίος ο Βέργος (Highlights)

Sportdog Team

Δύο γκολ του Κρέσπι. ένα του Καλτσά και ένα χαμένο πέναλτι του Βέργου "σφράγισαν" την πολύ σημαντική νίκη των Αρκάδων με 3-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-1 του Ατρομήτου, ξεπερνώντας τη Λαμία για να ανεβεί στην 6η θέση και αφήνοντας τον σημερινό του αντίπαλο 6 βαθμούς πίσω.

Επιστροφή στις νίκες μετά την παρένθεση (0-2) με τον Παναθηναϊκό για τον Αστέρα Τρίπολης, που ύστερα από πολύ ωραίο παιχνίδι επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 3-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος κι επέστρεψε στην έκτη θέση, όπου βρισκόταν από χθες προσωρινά η Λαμία.

Ύστερα από ένα ανούσιο πρώτο τέταρτο ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 19΄. Ο Καλτσάς πήρε την μπάλα στα δεξιά και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι όπου βρισκόταν ο Κρεσπί, που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα. Πριν την κατακύρωση του γκολ η φάση ελέγχθηκε στο VAR για οφσάιντ στην αρχή της και συγκεκριμένα στην πάσα προς τον Καλτσά. 

Οι Αθηναίοι είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς στο 34΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Έλντερ από τον Μουνάφο στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέργος αλλά σούταρε άουτ στερώντας την ισοφάριση στην ομάδα του, στο 35΄.

Στο 42΄ ο Έλληνας επιθετικός προσπάθησε να εξιλεωθεί με μια ωραία προσπάθεια που κατέληξε σε σουτ, το οποίο σταμάτησε ο Γραμματικάκης. Στο 53΄ ο Μπαρτόλο έκανε την προβολή και ο Τσιντώτας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου προήλθε το 2-0.

Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Καλτσάς, ο Μιριτέλο γύρισε την μπάλα με το κεφάλι στο δεύτερο δοκάρι όπου ξεπετάχτηκε πάλι ο Κρεσπί για να διπλασιάσει με προβολή, κι αφού η φάση ελέγχθηκε ξανά από το VAR, για έξι λεπτά!

 Οι παίκτες του Ίλιτς βγήκαν ακόμα πιο μπροστά μετά το 0-2 και κατάφεραν να μειώσουν στο 64΄, όταν ο Ντιρκς σέντραρε με ανάποδο πόδι από τα δεξιά, ο Ντε Μποκ έκανε την κεφαλιά, ο Γραμματικάκης απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Καστάνιο και από εκεί στα δίχτυα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Η αντεπίθεση των «κυανόλευκων» έμεινε όμως ημιτελής, καθώς στο 77΄ οι παίκτες του Ράσταβατς έβγαλαν υποδειγματική αντεπίθεση, με τους Ζουγλή και Κρεσπί να αλλάζουν την μπάλα και ο πρώτος να «στρώνει» στον Καλτσά, που με ασύλληπτο σουτ έγραψε το 3-1 δίνοντας ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στον Αστέρα.

Η ύστατη ευκαιρία του Ατρόμητου να παραμείνει στο παιχνίδι χάθηκε στο 81΄, όταν μετά από την απομάκρυνση του Τζουκάνοβιτς ο Κούντε κοντρόλαρε και εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό βολέ τραντάζοντας την οριζόντια δοκό του Γραμματικάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74΄ Χουχούμης), Μουνάφο (83΄ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69΄ Βαλιέντε), Καλτσάς, Μπαρτόλο (69΄ Ζουγλής), Κρεσπί (83΄ Γκος), Μιριτέλο. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63΄ Ντιρκς), Ρομπάιγ (67΄ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (90΄+2 Βρακάς), Βέργος. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags