Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία... διάβασαν τα χείλη του: "Ο Τερίμ έβρισε τον Λουτσέσκου" - "Κάθαρμα θα σε γ@μ..." (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-29 13:29:00

Στην Τουρκία... διάβασαν τα χείλη του: "Ο Τερίμ έβρισε τον Λουτσέσκου" - "Κάθαρμα θα σε γ@μ..." (Vids)

Sportdog Team

Στην γειτονική χώρα ασχολούνται με τον εκνευρισμό του Φατίχ Τερίμ μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον Παναθηναϊκό και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, ωστόσο το παιχνίδι της Κυριακής συνοδεύτηκε από μεγάλη ένταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πιο συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Φατίχ Τερίμ απευθύνεται σε έντονο ύφος στον Ραζβάν Λουτσέσκου και όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, τον βρίζει στα τουρκικά κάτι που προκάλεσε σύρραξη μεταξύ των δύο πάγκων.

Η κάμερα λοιπόν «έπιασε» τον Τούρκο προπονητή των φιλοξενούμενων να λέει κάποια... γαλλικά προς τον «ασπρόμαυρο» πάγκο κι αυτό πήρε μεγάλη έκταση στα social media στην Τουρκία.

Οι γείτονες μας... διάβασαν τα χείλη του προπονητή του Παναθηναϊκού και ισχυρίζονται ότι απευθυνόμενος στον Λουτσέσκου είπε: «Καταραμένο κάθαρμα θα σε γαμ@@@».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Τερίμ - Καμία ελπίδα όταν κάνεις τέτοιο λάθος με ΠΑΟΚ - Εκτός αγώνα ο Γερεμέγεφ!

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags