Facebook Pixel "Χωράνε μαζί στην 11άδα Πόνσε και Λιβάι; - Τι ισχύει με το σενάριο για ΑΕΚ και Χουάνγκ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-29 17:10:00

"Χωράνε μαζί στην 11άδα Πόνσε και Λιβάι; - Τι ισχύει με το σενάριο για ΑΕΚ και Χουάνγκ"

Sportdog Team
"Χωράνε μαζί στην 11άδα Πόνσε και Λιβάι; - Τι ισχύει με το σενάριο για ΑΕΚ και Χουάνγκ"

Στον ευχάριστο "πονοκέφαλο" που έχει πλέον ο Αλμέιδα με τη διαχείριση των Πόνσε-Γκαρσία και τον λόγο που δύσκολα μπορεί να ισχύει η φήμη για Χουάνγκ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το φορμάρισμα του Έκι Πόνσε και την αναπόφευκτη σύνδεση που γίνεται με την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι είναι εύλογη η κουβέντα για το ποιος θα παίζει βασικός ή αν χωράνε και οι δυο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι δεν υπάρχει περίπτωση μετατόπισης του Λιβάι στα δεξιά και εκτίμησε ότι ο Αλμέιδα θα προχωρήσει με την αρχική ιεραρχία (δηλαδή βασικός ο Γκαρσία, back up ο Πόνσε) και τη λογική πώς ούτως ή άλλως κάνει πολλές αλλαγές στη διάρκεια του ματς.

Όσο για το σενάριο που προέκυψε περί Χουάνγκ, τόνισε ότι ναι μεν η ΑΕΚ ψάχνει για χαφ, αλλά θα έκανε μεγάλη εντύπωση να κινηθεί για παίκτη που πωλήθηκε πέρυσι πάνω από 5 εκατ. ευρώ και θα είναι πίσω από τον Πινέδα (ο οποίος αγοράστηκε με 6,5 εκατ. ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτάνει η γκρίνια για διαιτησία! Γιατί φωνάζει ο ΠΑΟΚ; Άδικο για τους ρέφερι - Φάουλ πριν το γκολ της ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags