Facebook Pixel Μήνυμα αντεπίθεσης από Γεντβάι: ’’Ή θα πάμε και για τους 2 τίτλους ή απλώς θα μείνουμε με τη… συμμετοχή’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 18:44:00

Μήνυμα από Γεντβάι: ’’Ή θα πάμε και για τους 2 τίτλους ή απλώς θα μείνουμε με τη… συμμετοχή’’

Sportdog Team
Μήνυμα από Γεντβάι: ’’Ή θα πάμε και για τους 2 τίτλους ή απλώς θα μείνουμε με τη… συμμετοχή’’

Ο Κροάτης στόπερ του Παναθηναϊκού μίλησε για τα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως ο στόχος της ομάδας του είναι το νταμπλ.

Ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη ρεβάνς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Ο Τιν Γεντβάι τόνισε πως ο στόχος του Τριφυλλιού είναι το νταμπλ και γι' αυτό πρέπει να παλέψει!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης στόπερ:

“Δεν κάναμε καλή εμφάνιση από την πλευρά μας συνολικά ως ομάδα και χάσαμε δίκαια. Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο για τον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος και την Κυριακή ξανά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Αυτά τα παιχνίδια θα ορίσουν την κατεύθυνση που θα πάρουμε στη φετινή περίοδο. Ή θα πάμε και για τους δύο τίτλους ή απλώς θα μείνουμε με τη… συμμετοχή.

Πρέπει να είμαστε πολύ ξεκάθαροι με όλο αυτό, πρέπει να ορίσουμε εμείς τον τόνο του αγώνα πρώτα στο ματς με τον Ατρόμητο. Να νικήσουμε αυτό το ματς για να πάρουμε ώθηση στο ντέμρπι με τον Ολυμπιακό“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθανασίου: "Τεράστια ανατροπή με Μαξίμοβιτς - Δεν αφήνεις ευκαιρία με Μπακασέτα" - Η ατάκα για ρεβάνς με Ατρόμητο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags