Facebook Pixel Παναθηναϊκός: All in Αλαφούζου με 55 εκατομμύρια - Πάνω από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, πίσω από Ολυμπιακό - Δικαίωση αλά... Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 18:18:00

All in Αλαφούζου με 55 εκατομμύρια - Πάνω από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, πίσω από Ολυμπιακό - Δικαίωση αλά... Σαββίδη

Sportdog Team
All in Αλαφούζου με 55 εκατομμύρια - Πάνω από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, πίσω από Ολυμπιακό - Δικαίωση αλά... Σαββίδη

Το πραγματικό διακύβευμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό είναι πολύ μεγαλύτερο από μία πρόκριση στο Κύπελλο και ένα πρωτάθλημα!

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν οι Πράσινοι καταφέρνουν να κάνουν σκληρό πρωταθλητισμό μετά από πολλά χρόνια και να στέκονται στο ύψος που ορίζει η ιστορία και το παρελθόν τους. Να είναι πραγματικοί διεκδικητές τίτλων, ασχέτως της τελικής κατάληξης. Πέρυσι χάθηκε στο... παραένα, μόλις την προτελευταία αγωνίστηκε. Φέτος στο Τριφύλλι φιλοδοξούν ότι δεν θα φτάσουν απλώς μέχρι την πηγή, αλλά στο τέλος θα πιουν κιόλας νερό, πανηγυρίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια. Στόχος βέβαια διόλου εύκολος να επιτευχθεί, με δεδομένο ότι φέτος ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος, μιας και ολόκληρο το Big-4 βρίσκεται γερά στο κόλπο και φυσικά ο τίτλος δεν μπορεί να... κοπεί στα τέσσερα. Ένας μόνο θα χαμογελάσει στο τέλος και οι άλλοι τρεις θα μείνουν στον “άσο”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο στο sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags