Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκα για Ρόντινεϊ:"Αμαρτία να μην είναι βασικός στη Βραζιλία"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 09:47:00

Τρομερή ατάκα για Ρόντινεϊ: "Αμαρτία να μην είναι ο βασικός μπακ της Βραζιλίας!" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων εξήρε την παρουσία του Ρόντινεϊ στο λιμάνι.

Μία από τις πιο ουσιαστικές μεταγραφές των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό είναι δίχως αμφιβολία αυτή του Ρόντινεϊ. Ο 32χρονος δεξιός μπακ ήρθε από την Φλαμένγκο και έχει γίνει αναντικατάστος στο δεξί άκρο της άμυνας, μετρώντας ήδη φέτος 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βραζιλιάνος άσος προσφέρει ποιότητα και δυναμικά ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά και αυτό είναι κάτι που ξεχώρισε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ο βετεράνος συμπατριώτης του Ρόντινεϊ αποθέωσε τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού και μάλιστα, μιλώντας στην εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής", υποστήριξε ότι ο 32χρονος άσος θα έπρεπε να είναι βασικός στην εθνική Βραζιλίας.

"Αμαρτία είναι ο Ρόντινεϊ να μην είναι ο βασικός μπακ της Βραζιλίας!", είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο και πρόσθεσε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Κυριακή, δεν θα τον... πιάνουν εύκολα μετά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απόλυτο θρίλερ στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε στόπερ και εξτρέμ 23.59 - Ποιος φεύγει μετά τον Πορόζο (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags