Στην τεράστια επιθυμία του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς να παίξει στην ΑΕΚ και τον κομβικό ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή του ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «πρώτη φορά βλέπω τόση… ευτυχία σε νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή».
Υπογράμμισε λοιπόν ότι τεράστια σημασία στην απόφαση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα είχε η συζήτηση με τον τεχνικό της Ένωσης, ο οποίος του εξήγησε αναλυτικά και για πολλή ώρα πώς σκοπεύει να τον αξιοποιήσει.
Όσο για το αγωνιστικό σκέλος και με αφορμή το γεγονός ότι μπήκε σε φουλ ρυθμούς από την πρώτη προπόνηση, χαρακτήρισε απαραίτητη την παρουσία του στην αποστολή με Αστέρα και πιθανό το να πάρει και χρόνο συμμετοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδο αποθέωση για τον Μελισσανίδη: «Τίναξε ξανά την μπάνκα στον αέρα» (ΦΩΤΟ)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο