Facebook Pixel Αποκάλυψη από άνθρωπο της ΕΠΟ - "Εκτός κάδρου η Αθήνα για τον τελικό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 21:40:00

Αποκάλυψη από άνθρωπο της ΕΠΟ - "Εκτός κάδρου η Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από άνθρωπο της ΕΠΟ - "Εκτός κάδρου η Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε μέλος της ΕΠΟ με τον ίδιο να αναφέρεται στην έδρα του τελικού Κυπέλλου λέγοντας ότι τα γήπεδα των Αθηνών δεν είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες.

Άγγελος Δανιήλ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και μίλησε για τα δεδομένα που υπάρχουν για την ημιτελική φάση του θεσμού αλλά και την πιθανή έδρα του τελικού.

«Μιλάμε για ημερομηνίες 7,14 και 21 Φεβρουαρίου και είναι οι ημέρες που μπορούμε να δεσμεύσουμε για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η σκέψη της επιτροπής είναι να γίνουν τα παιχνίδια 14 και 21 γιατί είμαστε καιρό χωρίς τον κόσμο στις κερκίδες, οπότε θέλουμε να δούμε τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα , έτσι προσανατολιζόμαστε να κάνουμε τα δύο παιχνίδια με κόσμο και με πιθανή ώρα έναρξης στις 18:00»

Για τον τελικό: «Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στο τέλος Μαΐου με πιθανή ημερομηνία στις 18/5»

Ενώ για την έδρα του τελικού: «Υπάρχουν υποψήφιες έδρες, Βόλος, Κρήτη, Πάτρα και Καυτατζόγλειο. Θα αποφασιστεί πριν ολοκληρωθεί η ημιτελική φάση ενώ δεν προβλέπεται η Αθήνα», είπε ο Άγγελος Δανιήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελειώνει το μεταγραφικό... σίριαλ - Υπογράφει ο Μπακαμπού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags