Facebook Pixel Ερωτηματικά στο κέντρο της ΑΕΚ με Αστέρα! Αυτές είναι οι επιλογές στα αρισ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 19:39:00

Ερωτηματικά στο κέντρο της ΑΕΚ με Αστέρα! Αυτές είναι οι επιλογές στα αριστερά

Sportdog Team
Ερωτηματικά στο κέντρο της ΑΕΚ με Αστέρα! Αυτές είναι οι επιλογές στα αριστερά

Οι απουσίες των Σιμάνσκι-Γιόνσον δημιουργούν κενά στη μεσαία γραμμή, όπως και στην αριστερή πτέρυγα λόγω Γκατσίνοβιτς-Πισάρο.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε αυτήν την εβδομάδα να επιστρέφουν οι Μουκουντί, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Ωστόσο υπάρχουν ερωτηματικά για το χώρο του κέντρου λόγω των απουσιών του τραυματιών Σιμάνσκι και του τιμωρημένου Γιόνσον. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε το δίδυμο Πινέδα, Μάνταλου. Ο Γαλανόπουλος είναι μία δυνατή επιλογή, αν και προέρχεται από μεγάλη αποχή, ενώ ο νεοαποκτηθείς Κροάτης μέσος δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού. Το σίγουρο είναι, ότι στον άξονα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τις επιλογές του Αργεντινού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ακόμα σημαντικές ελλείψεις. Η μία ακούει στο όνομα του Γκατσίνοβιτς που θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών και η άλλη σε αυτό του Πισάρο που ταξίδεψε στο Μεξικό για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του. Στα αριστερά αναμένεται να δούμε τον Τσούμπερ, που είναι μία δοκιμασμένη λύση, ειδικά αν επιστρέψει ο Αραούχο στην ενδεκάδα, δεν αποκλείεται όμως να δούμε έναν εκ των Ελίασον-Φερνάντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags