Facebook Pixel ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Βίντα! Γιατί "κόπηκε" ο Κροάτης με Αστέρα;
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 16:53:00

Νοκ άουτ ο Βίντα! Γιατί "κόπηκε" ο Κροάτης από το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα;

Sportdog Team
Νοκ άουτ ο Βίντα! Γιατί "κόπηκε" ο Κροάτης από το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα;

Τί συνέβη και ο αμυντικός της Ένωσης τέθηκε εκτός μάχης από την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Ένα πρόβλημα προέκυψε για τον Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ντομαγκόι Βίντα χτύπησε στην προπόνηση του Σαββάτου και την Κυριακή πόναγε, οπότε έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι ο Αργεντινός τεχνικός έριξε δίπλα στον Κάλενς τον Μήτογλου, ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά όποτε κλήθηκε τη φετινή σεζόν. Από εκεί και πέρα στην εστία παρέμεινε ο Στάνκοβιτς, στο δεξί άκρο της άμυνας συνέχισε ο Ραντόνια, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και στο αριστερό ο Πήλιος.

Στη μεσαία γραμμή ρόλο αντί-Σιμάνσκι έλαβε ο Πινέδα, αφού ο Γιόνσον είναι τιμωρημένος και ο Γαλανόπουλος δεν έχει ρυθμό. Ο Ελίασον τοποθετήθηκε στην αριστερή πτέρυγα λόγω της τιμωρίας του Γκατσίνοβιτς και της απουσίας του Πισάρο, ο Άμραμπατ στη δεξιά, δεκάρι θα παίξει ο Μάνταλος και επιθετικό δίδυμο ο Τσούμπερ με τον Πόνσε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αποστολή βρίσκεται ο Μουκουντί που επέστρεψε πρόσφατα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Καμερούν στο Κόπα Άφρικα και ο νεοαποκτηθείς Λιούμπισιτς που αναμένεται να ντεμπουτάρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags