Facebook Pixel Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Ματς της χρονιάς το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 00:05:00

Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Ματς της χρονιάς το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ" - Ατάκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟ και τίτλο

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - "Ματς της χρονιάς το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ" - Ατάκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟ και τίτλο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας προπονητής όπου και αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, αλλά και στη μάχη που υπάρχει για το πρωτάθλημα.

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για την o Έλληνας τεχνικός για το ντέρμπι που ακολουθεί στην Τούμπα μεταξύ  ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και για την μάχη του πρωταθλήματος.

"Είμαστε μια χαρά στην Λειβαδιά. Δεν θα σας πω κάτι διαφορετικό, από ότι βλέπει όλος ο κόσμος για τις επίμαχες φάσεις. Το θέμα είναι να μεταφέρουμε σωστά, όλα όσα γίνονται. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς έως τώρα. Το περιμένει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Έως τώρα, όπως έχουν έρθει τα δεδομένα, είναι το παιχνίδι της χρονιάς, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Το υλικό, η συνοχή τους, φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Με λιγότερους κραδασμούς σε σύγκριση με τους άλλους. Όλα αυτά συνηγορούν στο να δούμε τι ισχύει μέχρι τώρα.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πολύ πίσω. Φυσικά και υπάρχει Παναθηναϊκός που παραμένει σε μικρή απόσταση από τους δύο πρωτοπόρους. Τυπικά όμως είναι ο πρώτος με τον δεύτερο που θα αναμετρηθούν την Κυριακή. Έχουν συνέχεια και συνέπεια στο παιχνίδι τους. Το πως λειτουργεί ο Ολυμπιακός, μας δείχνει ότι έχει δυσκολευτεί. Άλλαξε ολοκληρωτικά το ρόστερ του. Έχει αλλάξει προπονητές. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν κινηθεί διαφορετικά. Και ποδοσφαιρικά κινούνται πιο ορθολογικά. Και είναι σε μεγάλη φόρμα.

Δεν είδα το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Μου είπαν, συνάδελφοι πως ο Ατρόμητος αντιμετώπισε το παιχνίδι με πολύ αμυντικό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε. Στο Πρωτάθλημα που συμμετέχουμε, στην Λίγκα 2, ο Λεβαδειακός πιστεύω ότι θα ανέβει γιατί παίζουν πολύ καλά και ομαδικά οι παίκτες. Είμαστε καλά. Χθες κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο προπονητής είναι χαρούμενος. Και το αγωνιστικό περιβάλλον είναι σημαντικό. Υπάρχουν δύο – τρεις πολύ καλές ομάδες που ανταγωνίζονται για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα”, είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός! Ομάδα φάντασμα, καλύτερα να χάναμε 3-0 στα χαρτιά - Φτάνει πια με Ποντένσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags