Facebook Pixel Μεγάλη επένδυση Μαρινάκη για CAS - Σίγουροι για δικαίωση με Χουάνκαρ -
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-05 20:27:00

Μεγάλη επένδυση Μαρινάκη για CAS - Σίγουροι για δικαίωση με Χουάνκαρ - Ο λόγος που έμεινε Ελλάδα ο Κούγιας

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη επένδυση Μαρινάκη για CAS - Σίγουροι για δικαίωση με Χουάνκαρ - Ο λόγος που έμεινε Ελλάδα ο Κούγιας

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη δικαστική μάχη των Πειραιωτών. Τι άλλαξε στην εκπροσώπηση των Ερυθρολεύκων, τα έξτρα χρήματα που δαπανήθηκαν και γιατί ο γνωστός ποινικολόγος δεν ταξίδεψε μαζί με Καραπαπά - Καρπετόπουλο.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το CAS, θα εκδικάσει την υπόθεση του αγώνα της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Στην δίκη δεν θα παραβρίσκεται, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός,  Αλέξης Κούγιας.

Στο CAS για τον Ολυμπιακό θα είναι ένας Ιταλό-Ελβετός δικηγόρος με τον όποιο συνεργάζονται οι ερυθρόλευκοι και παίρνει έναν διόλου μικρό μισθό, ο νομικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Καρπετόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Ο λόγος για τον οποίο ο Αλέξης Κούγιας δεν θα παραβρίσκεται είναι, πως θα πρέπει να παραμείνει στην Ελλάδα και να δώσει στοιχεία σχετικά με την εγκληματική οργάνωση που κατήγγειλε πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη τύπου.

Στον αγώνα που διεξήχθη, στις 22 Οκτωβρίου του 2023, οι πράσινοι κέρδισαν στα χαρτιά με 0 - 3, ενώ στους ερυθρόλευκους αφαιρέθηκε και ένας βαθμός. Κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε μετά από ρίψη κροτίδας εντός του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ενστάσεις σχετικά με την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για την υπόθεση του αγώνα. Για τον παραπάνω λόγο οι Πειραιώτες οδήγησαν την υπόθεση στο CAS (Court of Arbitration for Sport), με σκοπό να δικαιωθούν εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο twitter με το ΒΙΝΤΕΟ του Φορτούνη από Λεωφόρο - Τι συνέβη πριν μπει αλλαγή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags